31-08-09

Sitter här lycklig, med mina nya converse på fötterna och dom nya sametsleggingsen! Inte fel alls! Vet inte varför men alltid när man köpt nya skor, det spelar ingen roll hur ofta man köper det, så känns det som om man svävar på moln, härligt!

Min dag har även den varit fin. Började med skola som i och för sej var aningen dryg. Måndagar är himla tråkiga! Efter skolan fick jag och sara idén att gå till torgstallet och fika. Satt där i kanske en timma och pratade om allt mellan himmel och jord. Sånt tycker jag är grymt mysigt! Efter det gick vi runt på stan och väntade på mamma som var hur seg som helst! Men när hob väl kom så gick vi och köpte vad jag har på mej nu och sen åkte hem. Och nu sitter jag här.

Jag dör snart av hunger! Ska gå ner och kika om maten är klar snart.



hål i skorna och jag går i ösregnet

Befinner mej nu i tvrummet i skrivande stund.
Min dag har varit riktigt skön! Började med att jag steg upp runt 12.30. Traskade sedan bort till min mormor & morfar där en fruktansvärt god äppelpaj väntade! Sen så har jag och mamma varit ute och gått en riktigt lång promenad! Kvällen får nog bara bjuda på en film kanske kan bli favoriten ps. i love you? tröttnar aldrig haha!
Men först ska jag kika på the city som börjar om några minuter.

ciaooo

29-08-09



Sitter just nu i min obäddade säng och funderar över vad ja ska ha på mej. Har inte ens sminkat mej eller något än. Men det är ganska rogivande att bara sitta här och höra på regnet när det smattrar mot rutan. Nä nu måste jag ta mej i kragen och göra så det händer nåt här. Haha! 

 

Dancing the whole way home!

Hej!
Jag sitter här och lyssnar på Miss Li, har precis gjort mej ni ordning lite smått. Jag var på Miss Li i Borås i förrgår föresten, med Hanna & Stina! Det va hur kul som helst! Och vi dansade verkligen hela vägen hem. Eller till bilen i allfall där mor min väntade! Hon var vänlig och åkte för att hämta oss.

Väl i Borås köpte jag mej en grå klänning med dragkedja hela vägen ner, på h&m!

Idag blir det kräftskiva med massor av kräfter som fiskades upp och kokades igår. I en stor damm som far min hade hyrt! Sen kanske jag dra mej en sväng till Natta med.

Det slog mej innan att jag faktiskt fyller år om bara några månader. Så hade tänkt att jag ska skriva ner lite saker jag önskar mej nu. Lika tidig som vanligt haha!

Hörs!
/Amanda


24-08-09

Sitter här återigen med Lisa och Hanna. Eller egentligen är det väl jag som sitter här. Dom ligger i min säng här brevid och sover haha. Min dag har varit riktigt bra och full av skratt. Har nästan skrattat hela tiden ärligt talat. Men eftersom att skratta är bland det bästa jag vet så gör det absolut inte mej nåt. Dessutom får väl magen sej ett träningspass, haha.

Ne nu ska jag försöka få upp dom och så. Jag återkommer.
ciao!

22-08-09

Haha, patetiskt!



Kvällen/natten blev helt suverän! Måste verkligen göras om! Planerna finns redan om nästa helg.

Mysig stuga i skogen!

Sitter nu här i Hannas super mysiga stuga med mina fina vänner Lisa &  Hanna. Vi ska tillbringa Natten här och jag kan tänka mej att vi blir aningen rädda för att det ligger nämligen ute i ödemarken haha, mysiigt!

Men jag kom just att tänka på en underbar väska som jag köpte i vintras. Men den blev tyvärr stulen i kyrkan! Vem stjäl en väska? I kyrkan också? Det är ju sjukt! Den var av märket pieces och hallonröd. Himla fin och jag saknar den! Jag köpte min i Danmark och har aldrig sett någon med den färgen i Sverige. Någon som vet vart jag kan hitta en ny?

Ne nu ska ja hoppa iväg!
höres!

20-08-09

Är precis hemkommen från skolan och vädret är på topp, härligt! Nu ska jag snart gå ner till stan och möta Hanna & Stina och så ska vi gå vidare till det älskade torgstallet, hihi underbaart! Först ska det fixas lite grejer.

Skolan i övrigt idag har varit bra faktiskt! En bild på mej och Lisa blev det dock inte. Men kan komma en liten outfit senare ikväll.
Tjiing!

Första skoldagen!

Första skoldagen är avklarad och jag inser nu att jag håller på att komma tillbaka till verkligheten igen! Annars har dagen flytit på bra. Har dock varit en aning trött. Men har inte vant mej vid dessa tidiga mornar än.

Efter skolan följde min fina vän Lisa med mej hem. Vi har planerat att ha liknande kläder imorgon, haha super kul om du frågar mej! Men självklart finns det folk som kommer tycka att det är töntigt eller liknande. Varför ens bry sej säger jag bara? Våran skola är full av fördommar, verkligen! 
Kanske kan komma en bild på oss två, vi får se!


bilden: En underbar kväll med Lisa, sommar09


räkmacka och planering inför morgondagen!

Var ute och gick en himla lång promenad med mor min nyss. Har gått en hel del nu det senaste vilket är jätte bra! Nu har jag precis slängt i mej en räkmacka, sitter alltid lika fint! Imorgon börjar ju skolan, så måste fixa en hel del saker. Och imorgon måste jag även bege mej till bokhandeln och köpa mej en almenacka!

Ne nu får jag pallra mej härifrån!
Vi hörs!
/amanda

bildbomb från min sommar!

Hallå där va!
Sitter nu här och kollar igenom sommarens all bilder. Mycket roliga stunder har jag ju haft kan jag säga! Men tänkte att såhär sista dagen på sommarlovet kan det läggas upp en bildbomb från mitt fina sommarlov... Vissa har redan varit med men blir som en liten repris kanske!


början av sommaren

Det bar av till Falkenberg...

och senare Köpenhamn!

båtturer på på sjön här hemma har det blivit.


blekinge-sturkö även karlskrona besöktes!



härliga kvällar i falkenberg!

Även härliga stranddagar.

Grillning med fina vänner har varit aktuellt med.


cyklande i mörkret genom stan med regnjackor och gummistövlar, härlig värre!

Lite allmänt konstiga får man lov att vara!




Nu orkar ja inte ladda upp mer bilder. Har hur många som helst. Men det här får räcka. Som sagt var har min sommar varit riktigt fiiin!

OCH VAD VET DU OM HUR HJÄRTAT KAN BRÄNNA?

Sitter här och kollar så kallade fjortis bloggar. Bara för att dom är så jävla patetiska rent ut sagt. Skrattretande, verkligen!

Min dag har varit oerhört trevlig med mycket spring fram och tillbaka i stan egentligen haha. Men trevlig ändå, det gillar vi starkt!
Imorgon är det sista sommarlovsdagen. Kommer ju sakna alla dessa sena kvällar och underbara sovmorgonar(?). Men som sagt var ingen ångest alls, vilket är ganska underbart! Men ska försöka ta vara på morgondagen i allafall.

Imorgon hoppar det nog in lite bilder förhoppningsvis.
Nu ska jag sova, är grymt trött!
Godnatt! /Amanda

17-08-09

ååh va jag är dålig på det här just nu, fyy! Men har varit med dom nära&kära väldigt omycket nu, haha! Har ju inte träffat vissa på hela sommarlovet, det är sjukt!  På onsdag börjar skolan. Och som många andra har, har inte jag någon ångest alls. Känns jätte skönt!

Nu är Hanna hos mej. Men inte här för tillfället. Utan hon sitter i mitt rum, uppe och jag har satt mej i köket haha. Så jag passade på att slänga in ett inlägg. Mer kommer ikväll

hej så länge!

15-08-09

Har gjort en massa det senaste så har inte hunnit med va jag ska om man säger så.

I torsdags hade jag mina fina vänner här på en liten tjejkväll. Roligaste på länge, verkligen! Lisa och Hanna sov även över här. Medans dom andra gick hem. Men vi hade gryymt kul hela kvällen och natten/ morgonen haha.

Igår (fredag) traskade jag ner till sara och vi gick vidare till underbara torgstallet och fikade. Sen så tog vi oss en promenad och gick sedan hem till henne. Kvällen var himla lugn!

Idag har jag varit en sväng i gällstad med mor min. Blev framförallt en rosa jacka/tröja från svea.
 
Nu lyssnar jag på Timo och bara tar det lugnt. Får se vad kvällen bjuder på.

Hej!
/Amanda

FÖRHOPPNINGAR OCH REGNBÅGAR!


Min dag började mycket bra. Jag vaknade 11.00 av att pappa väckte mej (vilket var mindre bra kanske). Sedan åt jag frukost mm. Efter det kom pappa hem med vecko revyn till mej och så hade skivan som jag beställt för två dagar sedan kommit, om jag blev glad! Så sen lyssnade jag på Håkan hela förmiddagen och hoppade runt som en galning, härligt! Lyssnad nog igenom skivan tre gånger, haha!

Jag har städat min gaderob idag med eller röjt rättare sagt. Det tog väl sin tid men himla skönt att det är klart!

Hade tänkt att krypa ner i min säng snart. Börjar bli lite trött + att jag måste fixa massa grejer imorgon och sen ska jag va med brudsen också.  

Godnatt /A


  

11-08-09

Hej hallå!
Har frisknat till en aning nu faktiskt. Fast är lite små förkyld fortfarande men inget jag mår jätte dåligt av precis, om man säger så. Jag kom nyligen hem från Hanna, som jag sov hos i natt. Även Nattus va med, mycket trevlig! Och på torsdag blir det hela gänget, änligeeeen! haha.

Min kär vän Moa fyller år idag med, ett stort Grattis till henne!

Igår satt jag och kollade på hösten/vinterns kollektioner från olika märken. Har många favoriter kan jag ju tala om och shopping till tusen kommer det ju bli. En favorit är på bilden nedan och märket är gucci.
 

me like!

återkommer säkert senare.
Ha det fint
/Amanda

09-08-09

urs, vad jag hatar det här! fortfarande förkyyyyld! Hade ju tänkt att ta vara på dom sista veckorna och på det här fina vädret. Vill sola, har nog aldrig varit såhär blek någon sommar tidigare... Men sätta mej i en solstol och bli brun kan jag ju knappast. Då skulle jag väl bli helt konstig i huvet eller något!

Jag är grymt sugen på en shoppingrunda också! Får ta med mor min eller något och shoppa när jag frisknar till. Ett par nya converse till min lilla samling skulle sitta riktigt bra.

Eftersom jag inte gör något på dagarna nu så har jag inte speciellt mycket mer att säga. Men jag återkommer med något roligare när jag frisknar till!

Ha det fiint i sommarvärmen!

07-08-09

Nu sitter jag här igen med papper runt omkring mej och näsan rinnande. Det är riktigt svårt att tro men nu har jag blivit förkyld med efter allt. Trodde det va slut med sjukdommar nu för ett år framöver. Efter det här hoppas jag innerligt att det ska va slut! Har i allafall hittat mej en skuggig plats på balkongen där jag nästan aldrig sitter. Konstigt, för är ganska lugnt och skönt här uppe egentligen...

Min dag har i allafall bestått av solning och träffa kussarna lite som jag knappt har gjort innan eftersom jag varit sjuk, var barnvakt i några timmar. Men får man lite för det så är det helt okej, hihi! Ikväll ska jag ta det mycket lugnt. Titta på en film eller så kanske. Vi får se.

Ciaoo /A

En fin kväll vid sjön med två härliga vänner!

En fin kväll vid sjön med två härliga vänner!  Kvällen blev inte så lång som jag trodde. Men vi hade det riktigt trevligt ändå!
Till helgen blir det tjejerna igen och om jag längtar. För vi har planer vill jag lova!
Jag gillar er mycket!





sista bilden är ju super gullig haha!

Nu tycker jag att ja förtjänar en hel del sömn.
Godnatt!

06-08-09

Godmorgon!
ja vet jag är redan uppe! Har till och med ätit frukost, haha! 
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa till Hanna tror jag. Se hur långt hon har kommit. Efter det ska vi gå neråt mot stan/sjön och handla lite grejer. För ikväll blir det grillning vid sjön med lite tjejer. Vi blir bara några stycken. Men blir mysig ändå:) Sen så tror jag att vi smygkikar lite på sjuhärad, som drar igång idag hihi! 
Ne nu måste jag dra mej från datan och hoppa in i duschen!
Återkommer ikväll om det inte blir allt för sent.
Ha en fin dag! /Amanda 

me, me and me!


05-08-09

Ingen feber idag igen, yes! Men idag ha jag inte gett mej ut heller. För jag tänker spara krafterna tills imorgon då det händer grejer, tror ja haha! Ska iallafall vara med Hanna och kanske Natta kanske Lisa med? haha Hanna är någon som är säker iallafall!

Nu Spelas Håkan Hellströms "här kommer lyckan för hundar som oss" på hög nivå, härligt värre! Och jag är grymt sugen på något sött. Har väl inte ätit något i den stilen på en vecka skulle jag tro, inte konstigt då!

Jag är också otroligt sugen på att bad, sol och att bara ta det lugnt med en fin vän. Åtminstonde när jag ser bilden nedan.

Fast på tal om bad och sol och så, pratade mina kära föräldrar om att vi kanske skulle ta oss en utomlandsresa nu till hösten. Eftersom våran semester blev full av sjukdommar och tråkigheter. Jaja vi får se. Annars blir det väl en i vinter skulle jag tro, skönt!


turkiet-08

Sjuk men lycklig!

hej igen!
har precis kollat på allsång på skansen. En mycket fin markus krunegård va ju med! Och inte nog med det förra veckan var ju Timo med. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det!

Jag är lycklig!

04-08-09

Kom hem från vårdcentralen för en stund sedan och som tur var hade jag inte halsfluss igen! Är ganska trött på dessa sjukdommar nu, fy fasiken!

Nu sitter jag och lyssnar på lilly allen och känner matoset från köket där nere, medans magen kurrar. Ett bra tecken på att jag förhoppningsvis börjar bli frisk i alla fall.

Fick en förfrågan om jag ville hänga med på bio ikväll. Men tyvärr så orkar jag inte det. Var jäkligt sugen på det annars!

Vill gärna träffa mina kussar lite till med innan dom åker tillbaka. Får väl dra mej bortåt mot mormor och morfar imorgon. För då hoppas jag verkligen på att jag har frisknat till. Jag som verkligen hade tänkt att ta vara på dom sista veckorna av sommarlovet nu. Jaja, när alla tjejerna är samlade får man väl tid att ha kul!

nu ska ja äta.
Ciaaaoo
 /Amanda

Jag älskar oss!

Sjuk igen! tro det eller ej men har feber och ont i halsen ännu en gång på mindre än en månad. Denna gången har jag inte en susning om vad det är men troligtvis något litet virus eller så. Imorses när jag vaknade var jag helt feberfri och mådde bra, så efter maten drog jag iväg till min vän Hanna som jag inte har träffat på mycket länge. Det va trevligt! Vi lyssnade på gammal dålig musik och kollade på gamla bilder haha vad man såg ut! Men när timmarna gått och jag drog mej hemmåt mådde jag dåligt igen. Jag tog febern och det visade hela 38 grader. Åh! Men men jag överlever väl. Något som verkligen muntrade upp mej idag var min vän Lisas blogg inlägg (www.lizalarzzon.blogg.se). Det handlade om våran tid tillsammmans, vi fem tjejer och jag saknar den tiden som tusan!!! Men jag och Hanna har planer om hur vi ska få tillbaka den på sätt och vis hihi!

Nästa vecka ska vi äntligen träffas! Då är alla hemkommna och så, underbart!

Till helgen kan det bli götet vi får se. Hoppas på det i allafall! 

big love
/Amanda 


Vänskap på hög nivå!


PRECIS SOM ROMEO

Ja, skulle du älska mig,
som ett slavskepp älskar lasten?
O kan du älska mig,
som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig,
som Huckleberry älskar floden?
O kan du älska mig,
som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig,
om jag föll... i tusen bitar?
O kan du älska mig,
som tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig,
som Theo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal
Ja, som en gammal vän

01-08-09

Goddag!
Hela gårdagen va jätte mysig! Vaknade vid ett ungefär. Efter att Natta åkt hem som hade sovit här, åkte jag bort till Mormor och mina ny anlända kusiner. Danskarna vill säga. Efter någon timmas prat med dom gav jag och en av mina små kusiner oss ut i trädgården för att  plocka hallon, grymt mysigt om du frågar mej! Och en hel del hallon blev det.

Idag har jag tagit det lugnt och solat i ungefär två timmar. Nu hade jag tänkt att jag skulle traska bort till mormor och kusinerna igen snart. Hoppas innerligt på att mormor har gjort en god tårta av våra bär.

Längtar otroligt mycket till mina kära vänner kommer hem, dom som ligger närmast hjärtat vill säga. För då ska vi troligtvis ha tjejkväll. Har inte träffat dom sen skolan slutade knaptt. Inte bra.

Sen så har jag också funderat på att framkalla massa bilder. Tycker att det kan va kul att ha framöver. Så det ska jag nog försöka göra nu dom närmsta dagarna.
 
Nu ska jag dra mej.
Vi hörs! 



En suddig mobilbild på en söt liten hallonplockande kusin!

RSS 2.0