nanananana

Sitter i lisas farmors stuga med lisa. Har ganska trevligt faktiskt. Hon har damp på sig själv för tillfället för att hon välte ut popcornkänor på golvet. bara så ni vet.

Vi kollade på en dokumentär innan som va himla intressant. Handlade om en tjej som valt att bli nunna. Förstår mig inte på tänkesättet där riktigt. Skriver mer om detta imorgon eller nåt.

Nu ska jag bli social mot lisen, hehe

puss

tjugosjundejuli

Något jag tänkt ganska mycket på dom senaste dagarna är att jag inte är en speciellt puttinutti person av mig om man säger så. Det är endast på fester och liknande när lite alkohol är med i bilden, det är då jag talar om för mina vänner vad jag tycker och tänker om dom. Är inte det konstigt?

I vanliga fall uttrycker jag nästan aldrig några känslor. Jag önskar att jag kunde slänga iväg ett sms eller liknanade lite då och då och förklara för mina vänner hur mycket jag faktiskt uppskattar dom. För det gör jag. Mina vänner är bland det allra finaste i mitt liv.

Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg riktigt. Kanske att jag borde vara lite mer generös med mina känslor och hur mycket jag uppskattar saker och ting...?och att dina ord i natten är det enda som når in

Hemskt konstig men rolig vecka. Allt har hänt på en och samma gång.

Jag saknar mina tre flickor. Väldigt mycket faktiskt. åh.

Imorgon är det exakt fyra veckor kvar till skolan början. och jaa jag längtar faktiskt lite, lite i smyg sådär bara.

puss


19juli

jag & moa gillar s. bara så ni vet.

HAPPY PEOPLE NEVER FANTASIZE
ungefär såhär såg min dag ut igår. ganska fin om du frågar mig.
Nu ska jag hoppa in i duschen som vanligt, hehe. Snart kommer stinus och ikväll hoppas jag på party. Imorgonkväll likaså.
puss!

13.37 hehehe

Hela gårdagen var himla fin. Dock väldigt lugn. Jag är tydligen neger också. hehehe.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen ska jag ta min fina blåa cykel och cykla in till staden med brandis.

Ikväll kommer några fina flickor ner hit till falkenberg. Känner att helgen kommer bli sådär jätte bra!
puss.

när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig


Du är tom och jag är tom.

Sitter i falkenberg precis just nu. Har varit här sen i fredags och tänker stanna några veckor till. solar och badar dagarna till ända. På kvällar o nätter umgås jag med folk eller går på spontana små partyn. Tror inte livet kan bli så mycket bättre än såhär faktiskt. eller?
haha lät som ett vykort eller något.

Nu ska jag lägga mig i solen i några timmar.
Ha det fint i värmen!

TÄNKER ALDRIG PÅ DIG BARA IKVÄLL

ungefär så känner jag just nu.

åh.

Idag är jag väldigt glad samtidigt som jag är väldigt förbannad. Varför jag är glad har jag ingen aning om. Kanske för att jag har haft en jätte fin vecka i falkenberg och nu är hemkommen för fem dagars vistelse hemma? jag vet som sagt inte.

Anledningen till att jag är ganska jätte förbannad är för att jag igår bevittnade något som gjorde mig förbannad helt enkelt. Tjejer som ropar saker som fjortisar, horor osv till folk dom inte ens känner när dom åker förbi i en bil full av massa killar är inte okej någonstans.

Vet inte riktigt varför jag blir så upprörd över detta. Kanske just för att det mer va hon själv som var en så kallad fjortis än någon annan hon ropade detta till. Eller kanske för att hora är inget man säger till någon bara sådär. Om denna människa skulle gått förbi i stället för att åka förbi skulle hon aldrig vågat säga något sådan. Även det gör mig riktigt förbannad.


.

SAMHÄLL - JOURNALISTIK & FÖRFATTARSKAP. FAAAN VA JAG ÄR GLAD!

RSS 2.0