och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag ärlite såhär cool var jag för ett tag sen. ville bara säga det.

undrar om någon ser att clowner inte ler

Tycker att di leva är en hemskt fin man. Han gör min eftermiddag lite.
Idag var jag och mamma en sväng i gällstad. Nu ska jag snart äta asgo mat och ikväll ska jag sova. Nästan så en söndag ska spenderas eller ja exakt så.


han är det här partyts ljus

Kvällen igår var himla fin. Dans, mycket skratt och fina människor. Sånt gör mig lycklig. Ikväll ska jag drömma mig bort med hjälp av 2 steg från paradise. Sen så vill jag ha en sjömansskjorta med. Fast egentligen vill jag ha en sjömansklänning. En fin sådan.

man måste dö några gånger innan man kan leva


saknar o höra mitt namn sägas, jag saknar din hand

Åh, nästan så det gör ont i hjärtat.
Jag saknar dig.

river en vacker dröm

Åh vad jag ska gifta mig med någon som Håkan.

ibland blir jag så störd av tystnaden att jag tänker på digHar sån himla beslutsångest. ÅH.

vänner försvann och jag blev kvar

Om ni undrar vad anledningen till denna dåliga uppdateringen är så pluggar jag. Ungefär vad mitt liv består av för tillfället. Inte så himla fint faktiskt.

Något som är destå finare är att jag kanske ska på Håkan i göteborg. Jag dör nästan lite. 2 steg från paradise kan förresten vara det bästa på länge.


se på mig nu, vad tycker du?Fin helg! I fredags vistades jag i ödemarken på ett party. Det kan ha varit det konstigaste jag har varit med om. Vi döpte det till djurfesten av ett antal anledningar. Men det blev trevligare mot slutet. Dock lika konstigt. Igår kom mina fina små kusiner. Så jag var och hälsade på där en sväng. I natt sov Lisa här och hon har precis gått hem. Idag väntas plugg, plugg och åter plugg.

HH

Kan inte släppa tanken på att jag antagligen kommer få prata med självaste Håkan Hellström på söndag, oherreeeee!

höstlöv

Tisdags eftermiddag och jag är sugen på öl, hångel och massa dans.

sitter på ett stängsel, håller takten med foten.


you die young, you die when you´re young

Lördagskvällen tillbringade jag hos Hanna med mina flickor. Åh det var så fint. Lite som old times tyckte vi när vi hade följt Lisa tillbaka tilll Jimmy.
Idag vaknade jag upp hos Hanna. Innan vi kramade stina hejdå tog vi en lång promenad i det fina höstvädret. Jag sammanfattar dessa dagar som en väldigt bra helg med ännu bättre människor.
Nu ska jag göra pannkakor.
Förresten så är BD bland det allra finaste jag vet.
puss

Hål i skorna och jag går i ösregnet


Och dom säger bla, bla, bla, bla

En gång hade jag en vän. En allra bästa vän. En sån där vän man gör allt tillsammans med. Vi tog oss igenom mycket tillsammans. Vi trodde att vi kunde klara allt och det gjorde vi faktiskt med. Nästan i allafall. Vi kunde varandra utan och innan. Men sen kom det plötsligt en dag. Vi bara gled ifrån varandra. Allt det där som en gång hade funnits var helt borta. Det var som om vi inte kände varandra längre och så är det väl fortfarande.

Jag saknar inte hur du är.
Jag saknar hur du var.
Hur vi var.

Egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig

Har lite svenska där jag sitter och gör några personbeskrivningar. Ganska okej om du frågar mig.

Vill hem och skrika och dansa runt till Håkan sjungandes ur högtalarna. Men samtidigt vet jag ju att där väntas bara massa mer pluggande. åh.
Vi hörs senare hörrni!

jag ramlar glada gatan fram

Idag har varit en hemskt fin dag. Jag har bland annat suttit på en parbänk med brandis och pratat en massa ätit lite godis och sen pratat lite till. Nu när jag skrivit klart min miljöbeskrivning om falkenberg ska jag faktiskt hoppa i säng.
Godnatt allla fina

Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?


RSS 2.0