nöjd flicka

bilden är rolig och i fredags färgade jag mitt hår rött. Asnöjd!!

Här på gatan finns allt jag vill ha

Idag vill jag mest döda folk (nästan i alla fall) och lyssna på florence valentin. Är ganska jätte arg. Imorgon ska jag kanske tona mitt hår. Jag är rädd.

lite rött hår och så

Åh vad fint det är med rött hår och åh vad jag är feg. Fan!

Han älskade henne inte och hon märkte inget

Idag drömmer jag om fina cyklar och Falkenberg.

Vi är alla löv på samma träd


The sun shines out of our behinds

idag är en typisk ligga på golvet och lyssna på the smiths dag. livet är fint.

jag vaknade imorse av ett dån, Köpenhamn stod och bankade på dörren och vilsenheten skrämmer inte längre

Är nu hemma i ett snötäckt destå kallare Sverige igen efter att ha vistats på barmark och i några få plusgrader. Tatuerade mig för övrigt hos min 9 åriga kusin. Det var kul. Om det skulle varit på riktigt hade jag varit destå gladare och på handleden skulle det sitta ett ankare i stället för ett litet töntigt hjärta. Det skulle äga. Bara så ni vet liksom. Annars så önskar jag mig sommar, bruna ben och fina sommarklänningar. Skulle vara fint!
Säger som Bert - Tack och hej leverpastej!

there´s a wind coming in, the days dying

Har fått lite klagomål på dålig uppdatering. Befinner mig ju i alla fall i København før tillfallet. Ni får ursakta mina ø:n och allt sånt dar. Jag har shoppat lite grand. Jag menar trosor før 10 kr styck ar ju helt okej. Imorgon ska jag bege mig till strøget en svang tror jag. Lar bli fint! Nu ska jag gå och socialisera mig lite med min familj. 
Ha det fint!  

Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen

Sjuk, knarkar alvedon och nyponsoppa, hostar så att jag nästan spyr och har feber. Så himla kul!
Beställde tågbiljett till Köpenhamn i helgen. Kommer bli fint. Har saknat min favoritstad lite sådär. Gillar även att halva min klass är sjuk och ingen har koll på något. Ganska roligt.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar?

idag höll jag tal om kent och om hur mycket de har hjälpt mig i mitt liv, jag började nästan gråta. Sen var Hanna här en sväng. Förutom det har dagen varit ganska usel. Imorgon börjar jag klockan två och slutar klockan tre. GÖTT Förresten har jag en väldigt fin vän vid namn Moa Andrén.
godnatt!

RSS 2.0