HEMMA!

Nu är jag faktiskt hemma igen i huset, ganska skönt! Gårdagen va jätte mysig. Först tog vi det bara lite lugnt, ja och Brandborg kollade på film och myste med hennes hundar. Sen på kvällen bar det bortåt mot klipporna med Moa och co och en familj till. Där vi åt räkor och baguetter och bara hade det mys och njöt av den härliga sommarkvällen. Sedan begav jag mej hemmåt där Brandborg väntade och då begav vi oss ut. Väl ute träffade vi lite trevligt folk och så.

Idag var det ju hemfärd och mycket mer har inte hänt. Kvällen och kanske natten ska jag spendera med en oerhört saknad Natta!

Här kommer lite bilder från klipporna igår;


Hans, pappa, jag, Cina, Moa!
 
Hela gänget förutom Amandorna vill säga.

Denna lilla tjej var också med vid namn Amanda haha. Grymt rolig unge!


29-07-09

Hej!
Ligger här och funderar över världens bästa plan som natta kom på igår, sjukt va bra den är hihihih! Nu ska jag snart fixa i ordning mej och sen har jag inte en susning om vad som händer. Ikväll blir det nog räkor och sådant på klipporna med familjen och Moas familj, härligt!  Det kan hända att vi åker hem redan imorgon. Men ja kanske stannar kvar. Vi får se helt enkelt.

Gårdagens kväll va mys. Hände inte jätte mycket men vi gick en bit och kollade läget. TImo va på skansen också! Lika bra som vanligt:)  
puss på det!

stranddag!

Häääääärlig dag till tusen! Först låg jag och sola lite på altanen med mamma och lyssna på musik. Tur att vi har någorlunda lika musiksmak! Vid tre eller något gick jag och Natta bort till strandbaden för att kolla på Beach volley SM. Där vi också träffade Lisa och lite mer folk, mys mys! Nu har jag precis tagit mej en dusch och maten på grillen är snart klar. Jag har ingen aning om vad kvällen bjuder på än. Men hoppas på något kul!
Höres!


Love is ain´t easy!

Stan tog ovanligt lång tid idag och hem kom jag endast med en väska från friis&company som kanske kommer på bild senare. Men lunch på stan och kikande i nästan alla affärer blev det i och för sej. En tjejdag helt enkelt med mor min, mysigt! Nu ska jag ta mej ytterligare en cykeltur med Moa, mysigt det med! Funderar på att ta med mej kameran. Vi får se.
see you.


27-07-09

God morgon, för min del hihi!
Gårdagen  va den absolut bästa på mycket länge! Min äldsta och bästa vän Moa kom hit till käraste Falkenberg för ett par dagar sedan. Så hela dagen tillbringades med henne. Vi gjorde en hel del kan jag säga. Men mest av allt blev det cykla. Hela dagen bestod i stort sett av det. Först och främst så skulle ja cykla och möta henne. Men sen när jag nästan var framme hos henne visade det sej att Moa hade tagit en annan väg haha så vi hade åkt om varandra. Sen förstod inte hon hur jag hade åkt så då blev det fel igen haha lyckad start!(y) Sen när jag skulle följa henne hem eller ja, mina föräldrar va hos hennes så jag skulle åka till dom, då sjöng vi hela vägen haha hoppas vi inte väckte någon. För det va inte lågt precis! Men tack för en super bra dag!

Nu ska jag gå och klä på mej och lite så. Sen bär det av till Stan med mamsen. Ska visa henne en tröja/jacka som jag vill ha, kommer inte ihåg märket just nu. Men den är svart, lite smått glansig och kostar runt 1000 kr, skit snygg enligt mej! Hoppas hon nappar! Sen så ska jag köpa mej ett nytt läderarmband på jc för jag tappade mitt härromdagen. 
puss!  

25-07-09



Som sagt är bilden oförbered och ser lite rolig ut.

Kofta - lager 157

linne/tunika/klänning - gina tricot

shorts - h&m

armband - thomas sabo & jc

24-07-09

hallå ja!
Blev inget mer inlägg igår heller för det krånglade lite. Och efter några försök gav jag upp helt enkelt haha. Men gårdagen/kvällen var myycket trevlig hoppas på en liknande en kväll som denna! Har faktiskt inte speciellt ycket mer att berätta om tror jag inte hmm.. Här kommer en liten outfit i alla fall, bilden är dock oförberedd haha!




HOW COULD I LEAVE YOU?

Återkom aldrig igår. Men nu är jag här igen! Sittandes i min säng och kollar på min haltande far. Vårdcentralen för honom om cirkus en timma. Himlans sjuk familj vi är, haha.

Gårdagen va riktigt trevligt! Tillbringades med ganska mycket trevligt folk. Idag vill jag bada, men himmeln är mycket osäker! Regnade innan. Men hoppas att det klarnar upp lite snart.

Sitter även och funderar över en mycket underlig sak som jag inte vill gå ut med. Jag är allt bra konstig ibland! 

Idag lovar jag att återkomma snart hihihihih.

massor av kramar!

22-07-09

hejsan!
Nu sitter jag här igen trött och har inte den blekaste om vad jag ska göra av med den här dagen.  Ska hoppa in i duschen i alla fall det vet ja! återkommer snart
ciaooo

OCH JAAG VILL HA DEJ!

 

Sitter här igen i skrivande stund och lyssnar på en fantastisk kvinna, vid namn Edith Piaf. Såg en film om henne med Lina i blekinge. Har haft en bra uppfattning om henne innan om man säger så. Men efter filmen fick ja en annan uppfattning och den säger mej att hon va fantastisk!

jaja nog om denna människa. Min dag har bestått av gång haha. Jag och Brandborg gick här ifrån in till stan och det är en bit kan jag tala om. Men det va trevligt med mycket skratt och god glass blev det med innan vi traskade vidare hem igen. Hittade en klänning på jc som jag blev kär i. Kläder är något jag ofta faller lätt för haha.

Ikväll blir det ingen mer utgång skulle jag inte tro om inte ett mirakel eller något skulle hända. Men jag har dock hört att imorgon ska vädret vara på topp! Det är något jag absolut inte tackar nej til!

see you.

21-07-09

God morgon (middag)! haha.
För min del är det i alla fall morgon. En mycket blåsig sådan. Längtar grymt mycket till nästa vecka då min älskade vän Moa kommer. Vi har även bestämt att om något år drar vi utomlands tillsamans bara vi två, underbart! 

Gårdagens kväll blev inte alls med i stil vad vi hade tänkt oss. Men en lång promenad blev det med prat om allt mellan himmel och jord, ganska mysigt faktiskt. Men när vi väl hade gått den långa promenaden och fått ganska klart för oss att falkenerg va dött just då, bestämde jag mej för att gå hem. Väl hemma var det full rulle med massa människor. Men jag gick och la mej så det blev en ganska tidig sänggång för mej.

Nu ska jag göra mej i ordning och så kommer det nog något mer sen.

hejhej.

penicillinkur och fransväska!

Hej hallå!
Nu mår jag bra igen. Eller jag mår ju inte bra för jag har ont i halsen. Men jag är ju pigg och så igen! Var på en mycket fin privat vårdcentral innan där jag fick reda på att jag har halsfluss. Så typiskt! Inte för jag känner av det jätte mycket. Men halsen svider ju lite och penicillinet är inte kul kan jag ju tala om. Han skrev ut ett grams tabletter! Det värsta av allt är ju att jag har stora problem med att svälja sådant. Måste liksom till och med dela alvedon för att kunna äta det, surt!

Blev på lite bättre humör när mamma säger att vi kan ta oss en runda i stan! Eftersom det inte finns väldigt mycket affärer. Inga speciellt roliga i allafall så blev det endast en mascara, solpuder och en liten fransväska som jag ska ha ikväll. Så det kan nog komma på bild. 

Kvällen bjuder nog på en liten ute kväll med Natta, trevligt! Hoppas det finns något trevligt folk med då hihih:) 

Smsar med min vän Moa som snackar för fullt om godis. Så det blir det nog nu. Blev jätte sugen! tjockis!;)

Ha det fint!



sjuk i värmen


Förklaringen till att jag har varit inaktiv dom sista dagarna beror på att jag är sjuk. Och i denna värmen är det inte kul alls kan jag tala om. Något utav det värsta jag varit med om! Har legat i soffan medans dom andra varit på stranden. Nu ska jag väl gå och titta på tv. Blir bara bättre och bättre, så förhoppningsvis kan jag gå ut en liten sväng imorgon. Men ska väl kanske inte hoppas på för mycket.
  

Lisa&me

Blev inget inlägg igår. Men istället kommer det en hel del bilder från gårdagen och kvällen/natten som även den spenderades med Lisa. Hon sov altså här i natt igen.

Jag kan ju börja med att igår var en helt underbar dag!  Den bästa på mycket, mycket, mycket länge! Först va det stranden halva dagen. Sen åt vi. Och sen la vi oss på handdukar i gräset här bakom stugan i några timmar och lyssna på musik och sjöng så högt vi kunde nästan haha. Sen gjorde vi oss i ordning för en utekväll som blev lyckad med hur mycket skratt som helst och en hel del pinsamheter som kanske va mindre bra! Men kul va det i allafall hihi. Tack alla människor som bidrog och gjorde kvällen fantastisk!

Nu sitter jag här och fixar alla bilder och lyssnar på skön musik. Bilderna blir dock i dåligt mobilskick!

Didn´t we almost have it all - Timo Räisänen, jätte fin låt!


En glad Lisa:)

Om jag badade!

Naglar fixade av Lisa Larsson:)

i ordninggjorda och klara. Endast uppladdad för att Lisa ser bra ut på den!


I´m craaaazy!


Den här får avsluta gårdagens bilder.
Syns väldigt dåligt men lika som bär enligt mej själv haha.

sol underbara sol

Hallå!
Tänkte slänga in ett inlägg innan Lisan kommer. Eftersom det inte kommer hinnas med något då, kanske. Sitter här på altanen och vädret är himla fint här i falkenberg! Det gillas mycket kan jag ju tala om. Blev väldigt shoppingsugen för en stund sedan. Ovanligt! haha eller inte. Juste, kameran funkar vilket är grymt bra! Men det mindre bra är att alla bilder är borta.
Jaja, jag har dock ingen aning om vad dagen har att bjuda på. Tänker ta den som den kommer. Det enda ja vet är att lisa kommer om en stund och så ska hon sova här:)
puss på det!

12-07-09

Nu sitter jag här ännu en gång idag. Och under denna ganska korta tid har jag hunnit med att träffa Lisa och Jimmy, trevligt värre! Hoppas ni är nöjda? haha. Imorgon lovar inte vädret det bästa så jag har inte den blekaste om vad som kommer att hända. Men vem vet om dom har rätt eller inte? hoppas på det bästa får man väl göra iallafall. Nu ska jag snart dra mej för en film.
Ha det!

THE ONLY ONE I LOVED!

Nu är jag i stugan i Falkenberg igen, skönt! Snart hoppas jag på att få träffa min vän Lisa. Mer kommer nog ikväll om jag inte är aldeles för trött!


bilden: i blekinge och tunikan/klänningen är från gina tricot.

misslyckad båttur till tusen!

tjena mittbena!
Idag gav vi oss ut på havet i båten på en härlig och mycket uppfriskande båttur! Eller inte. Det började istället blåsa som tusan och eftersom det inte fanns något riktigt kapell gick det åt skogen helt enkelt! Vattnet skvätte upp så att hela båtens golv var fyllt av vatten! Jag kom dock undan vattenmassorna bäst. Men dom andra var helt dyng sura när vi senare steg i land. Den båtturen är något jag aldrig kommer glömma!

Jaja, imorgon blir det iallafall hemfärd. Eller till stugan. Ikväll har jag inte en susning om vad som händer. Finns inte jätte mycket att göra här precis mitt ute i skogen på en ö dessutom haha. Så kanske ett dopp i tunnan kan stå på listan för kvällen.

Min kamera har troligtvis gått sönder. I samband med båtturen. Inte kul, inte kul alls. Men ska gå ut och kolla på den snart. Får väl hålla tummarna hårt! Annars är många minnen borta från den, det som inne har lagts in på datan vill  säga.
tjiiiiing!


sommrig bild, ohyes!

allting förändras hela tiden...

Sitter här i det lilla torpet och tänker på hur allt förändras hela tiden. Vänner, världen och allt helt enkelt! I vissa lägen väldigt sorlig men i andra kanske ganska bra! well well.
Halva min dag har spenderats i självaste karlskrona med shopping och en mysig middag! Nu kommer mamma med en liten fläderdrink hihihii. Så den ska jag ta mej och lite godis på det ute i den skinande solen, härligt värre!

Bilden är si så där någon månad gammal så ingen färsking precis kanske.


Och vad vet du om kärleken? Förrän du förgäves hatat den...

hejsan svejsan!
Nu sitter jag äntligen här mitt ute i skogen på sturkö efter en fyra timmars lång bilresa. Nu med mikelina vid min högra sida. Har väldigt ont i ryggen och ögat svider! Haha känns som om jag har klagat hela dagen lång och mer kommer det nog bli. Bilder vet jag inte om det kommer förrän nästa vecka inte härifrån i alla fall. För jag kan inte minnas om jag har fått med mej sladden. Tror inte det men kan ju alltid hoppas på att min kära mor har tänkt lite extra!
see you!


07-07-09

Sitter här och är allmänt glad med mina nya träskor på! Ännu ett par nya skor till min väl utfyllda skohylla. Och ännu gladare blir jag när BD spelas i högtalarna Stört skön musik! Så självklart har jag bestäm mej för att se broder daniel forever!
Om en liten stund ska jag packa lite kläder och annat till imorgon då jag som sagt åker till blekinge. Vädret ändrade sej från regn till strålande solsken, underbart! Så några minuter i solen blir det med idag. Annars bara ta det lugnt. Kanske ta mej en sväng uppåt campingen där min kära vän natta vistas. Vi får se. 

 

LÅT HONOM INTE TA DEJ! LÅT HONOM INTE TA DIN KÄRLEK IFRÅN DEJ!



haha snygg! Sitter i stugan och bara myser och lyssnar på musik, för tillfället Kent. Ska snart ta mej en dusch. Dagen i övrigt har jag ingen aning om vad den bjuder på. På onsdag blir det troligtvis blekinge ända till söndag. Datan följer självklart med! Mer inlägg kommer nog in under dagen.
massor av kramar

05-07-09

Gårdagen:
Vid ett avresa hemmåt. Sedan på kvälskvisten var det sjön som gällde. En riktigt härlig kväll om jag får säga det själv!

Idag:
Om en stund får det nog bli ett litet dopp i det blå och så sola vid sjön. Sedan ikväll blir det sjön igen tror jag. Men denna gången grillning på g!  

Imorgon:
Morgondagen bjuder på en tur ner till Falkenberg igen. Känns som om jag flyger fram och tillbaka hela tiden haha. Men denna gången stannar vi en lite längre tid skulle jag tro. 
 



04-07-09

hej hå!
Nu är jag hemma efter en veckas tripp till först falkenberg och sedan köpenhamn. Otroligt skönt! Det blev inte mycket shoppande inte alls som jag hade trott. Men det blev en bikini, shorts, smink m.m. Är trött nu så mer kommer imån orkar inte just nu.
ciaociaoo

RSS 2.0