14.55



Sitter hos Natta nu. Hittade denna mycket vackra bild på oss två. haha.

Min dag igår bestod av bullbak. tro det eller ej men ja är grym! Sedan kom Natta förbi och vi gick upp till henne. Nu ska jag snart klä på mej och sen ska vi traska ner till mej igen.

Jag var nere och beställde klipp och slingtid hos min frisör igår med. Så nu ska ja fanimej bli blond på riktigt igen!

Ha en fin dag!

23.12

hej!
ja, jag lever.
ja, jag har namnsdag.
Nej, den har inte varit bra.
och ja, jag ska vara mer social imorgon.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen.
Godnatt!

16.25

hej hallå!
Diggar lite miss li för tillfället och känner att vädret är himla trist. Gårdagen var en riktigt fin start på detta höstlov. Vid 6 tiden drog jag mej neråt Lisa där Jimmy och Edvin befann sej. Och sedan tillbringade jag hela kvällen och natten där. Det bjöds på många skratt och diskutioner, fint de!

Idag har jag gått, gått och återigen gått. Resten av dagen ska jag stanna inne och mysa. Idag är en sån där dag då man skulle vilja ha en fin pojke hos sej.

puss

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

Precis! Mitt liv är si så där aningen jätte fint just nu!

17.17

Sitter just nu här ätandes på ett äpple. Kom hem från t-stallet för ca en timma sedan. Största delen av min eftermiddag har spenderats där med två fina människor.

Är lite halvseg. Men det är för fasiken lov! Nu kör vi liksom! Har en hel del saker planerade. Blir knappast bättre! hihi.

Inför kvällen har mina planer inte riktigt gått bra. Men det tar vi igen någon annan dag.

Puss


du sa, du vill ha stulna svarta rosor på din grav.



Min dag har varit helt ok. Imorgon är det sista dagen innan ett underbart lov, härligt! Jag har precis skickat iväg min låt och när det gäller morgondagen hoppas jag på det allra bästa.

tjing!

21.26

Lyssnar på finaste timo. Vill se honom live såhäääääääääär mycket.

Min dag har faktiskt varit helt okej. Några små grejer som gjort det lite sämre men men. Lisa och Sara har gjort min dag, i allafall min kväll.

En sak har verkligen gått upp för mej idag, att man inte ska lita på folk allt för mycket. Det funkar bara inte.

Nu ska jag snart dra mej. Och detta blev kort tråkigt och utan bild.

puss & kram!

sur, arg och allmänt förbannad



tråkigt & slappt beskriver jag detta. Men ibland har man sånna där dagar då man inte orkar bry sej om något alls. + att bilden ser lite små knepig ut. 

Jag är sur på allt och alla nu för tiden. Det är inte kul och jag får dåligt samvete för att jag till och med blir förbannad på folk som inte gjort ett skit. Vill inte ha det såhär.

Min dag har inte varit annat än sur och jobbig. Jag tror verkligen att kommande höstlov är behövligt! Bara tre dagar kvar. Var ute på en ganska lång promenad med Stina & Hanna innan, himla trevligt må jag säga!

Nu ska jag hoppa i säng snart. Det kanske är sömn jag behöver? Vem vet?
Men tänker fortfarande inte bara tacka och ta emot saker och ting heller.

Godnatt gott folk.

22.02

En oerhört lång och seg dag skulle jag vilja sammanfatta det som. Har tänkt alldeles för mycket och dragit alldeles för många slutsatser. Nu ska jag och min tankespridda hjärna krypa i säng.
Godnatt! 


today


 


17-10-09

hej!
återkommer ikväll. Eller senare i eftermiddag. Nu är det dags för släktmiddag med grymt bra människor. Sedan har jag lite alternativ inför kvällen.
Ciao

snösnösnö

Snö är si så där jätte fint enligt mej.
Min dag har varit super faktiskt, hitills i allafall. Lugna och fina lektioner, underbara vänner och fika. Det är så skoldagar ska se ut!

Sitter och kollar ut genom fönstret och drömmer mej bort en aning. Jag gissar på att det kommer lite bilder om en stund. För jag har tråkigt.

Hej så länge 

21.20

Vet inte om jag är glad eller besviken, lycklig eller ledsen.
Är grymt glad över att biljetterna är klara och hanna har varit och hämtat dom. Men samtidigt känner jag en sorg över att folk förändras så himla fort. Vet inte varför det alltid händer mej. Men det löser väl sej med tiden, hoppas jag.

urs va jag låter deprimerad och negativ!

Känner verkligen att vintern är på väg med storm steg. Mitt hår står åt alla håll. Blir alltid så när det är kallt. Inte kul. Känner mej som en jävla igelkott. Haha. Men att det börjar bli vinter gillas starkt.

Just nu sitter jag vid kaminen ännu en gång och försöker mej på att få ihop en låt. Oerhört svårt. Men det får bli vad det blir. Ska lämna in den på fredag. Så har morgondagen på mej med. 

Nu ska jag fortsätta skriva. Eller försöka rättare sagt.

puss 


dag efter dag, steg efter steg.

Blir lite smått sur på mej själv för att jag inte har uppdatarat en endaste liten rad på flera dagar. Men har haft så ortroligt mycket. Två prov, måndag och tisdag, massa läxor nu i veckan. Och dom är ju inte små precis. Jaja nog om dessa tråkigheter.

Vidare till en glad nyhet. KENT BILJETTERNA ÄR BESTÄLLDA! Ryser i hela kroppen när jag tänker på att jag ska på ytterligare en kentkonsert, kan knappast bli bättre! gillar't.

Idag har jag haft en ruskigt sur dag. Får dåligt samvete för att jag blivit irriterad på människor som egentligen inte gjort något. Utan bara råkar säga fel saker vid fel tillfällen.  

Just nu sitter jag och trycker på tangenterna med mina oranga naglar och myser framför kaminen, slänger ett öga på tvn då och då.

tjenamittbena!



kent 23 juli 2008

jomentjena

sitter och lyssnar på väldigt gamla låtar, fint de! Har även en konversation med min fina gamla vän Moa. Haha grymt fina minnen skulle ja vilja säga! Måste träffa den bruden snart.

Tidigare kikade jag lite på fotbollen och det gick ju inget vidare. Känner på mej att hos min mormor & morfar är det ett jäkla liv vid det här laget. Både av sorg från ena hållet och glädje från andra haha.

Fick tillbaka min tv tidigare idag med, underbart!

Fyller år om en månad nuuuuu, var bara tvungen.

hejsvejs igen.


låt bilden tala för sig själv!

FÖR KÄRLEK SOM ALDRIG KAN DÖ. MEN INTE HELLER LEVA

ja, jag är i högsta grad levande. Vilket kanske inte har märkts på sista tiden vilket som i sin tur är långt ifrån okej! Haha. Orienteringen gick riktigt bra i allafall.

Igår var jag i Borås en sväng med dom som ligger allra närmast hjärtat. Fast blev bara en timma eller något. Köpte dock bara lite små grejer. Hittade en väska som jag blev lite lätt kär i. Ska dra med mor min snart och shoppa loss! När vi var hemkommna traskade vi ner till hemmakväll och hyrde film och köpte popcorn. Sedan sov Lis & Hanni här. 

Dom begav sej hemmåt för en stund sedan och jag ska snart bege mej bortåt mormor och morfar dit mina småkusiner snart kommer, fint!

Nu ska jag snart kalla hit min bror och skicka ner honom till ica, haha. 

Hörs senare! 
 


morgondagenkommertadödpåmej

Har precis pratat med lilla lisa i telefon. Imorgon är det orgenteringsdag och hur det kommer gå är det ju bara vänta och se. Valde lätt bana. Är verkligen urusel på orgentering, fy fasen!

Min dag har väl varit som vilken onsdag som helst. Skolan, fikat med fina vänner, pluggat hela eftermiddagen och även promenerat med brandborg så där på kvällskvisten.

Nu tror jag att jag ska krypa ner med en tidning i sängen och läsa tills jag somnar. Hoppas lite smått på att ett mirakel ska hända så att orgenteringsdagen blir inställd, hehe.

Mina tankar om helgen lyder följande, antingen helt underbart super fin. Eller förbannat tråkig och seg. Vi får se!
ciaooooooooo!

godnatt

När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen.

åååååååh va ja gillar´t. Eller snarare älskar´t. 
Tidig sängång för min del en kväll som denna.
Godnatt!


TÖNTARNA

Sitter redan och drogar sönder kents nya singel töntarna. Åh den är bra!

Är så där lagom mätt. Gjorde ju massa goda kanel och vaniljbullar innan med Hanna & stina. Om si så där 25 min börjar hollywoodfruarna vilket har blivit ett måste varje måndag, haha. Jag är konstig! Men jag gillar att vara konstig hehehe.

Sitter och knappar fram och tillbaka men kommer inte på något mer att skriva. Det får räcka för idag. Troligtvis.

Jo juste, saknar min gamla vän Moa oerhört mycket. Va super längesedan nu.

puss och kram

nytt album och konsert, fint!

Kom hem från skolan för ca 20 minuter sedan. Fick skolkatalogen idag. Ensamfotot var ingen vacker syn kan jag tala om. Klassfotot blev väl inte vackrast det heller. Men funkar. Va spelar det  för roll egentligen? Folk vet ju hur man ser ut liksom.

Om en stund kommer nog Hanna förbi sen ska vi ner till stina.

Kents nya album kommer ut i början av november och det kallar jag helt jävla underbart. Något annat som är minst lika underbart är att dom har konsert i götet i mars, ja och hanna har självklart redan bestämt att vi ska dit!
MÅSTE höra dom nya låtarna snarast. Kommer komma in i en härlig kent period igen förhoppningsvis, fint!


kentkentkentkent


WE DON´T CARE WHAT YOU SAY ABOUT US

Kom hem för några timmar sedan. Har sovit hos Brandis inatt, kvällen va trevlig!

Nu för tillfället sitter jag och lyssnar på broder daniel och önskar att jag satt här med nyinköpta höstkläder och en fin färgglad rosett i håret. Den önskan ska bli verklighet kan jag ju tala om, hih.

Om en stund ska jag gå ut och gå med mammi. Har inte varit någon ordning alls med det där. Sedan blir det nog en film. Det är så en söndagseftermiddag/kväll ska spenderas. 

Jag är aningen konstig och längtar till jul kom jag på tidigare idag. Plus att det är si så där fem veckor kvar tills jag fyller hår, hihi härligt! 




tycker att vi är ganska söta faktiskt.
puss!
 

03-10-09

Sitter här med ett iskallt glas fanta och har allmänt tråkigt faktiskt. Regnet öser ner och det är ruggit kallt. inte kul! Min bror hade varit nere på stan innan och när han kom hem hade han med sej en påse marknadsgodis till mej, jag älskar´t! Det va lite smågulligt av honom måste jag säga. 

Min kväll igår var väl helt okej. Hände ju inte precis så mycket. Men jag var ju som sagt med lisa. Vid åtta tiden någon gång gick vi och kollade lite handboll en stund. Sedan vid nio följde jag henne till Jimmy. På vägen hem gick jag förbi Hanna och Jocke. Jag var med dom i kanske en timma. Sedan traskade jag vidare till Lotta & Kent där min mor befann sej. Jag somnade sött i soffan och när jag vaknade gick jag hemåt och sov. 

Hoppas att den här kvällen blir mer händelserik. Är aningen party sugen. Men i detta vädret orkar man ju inte gå utanför dörren. Jaja. Får se.

Det här var nog det tråkigaste och mest deprimerande inlägget någonsin haha.

tjing!   

lycka

sitter hos lisa och vi är lyckligare än någonsin!

bild från sommaren 08 och våra ben är konstiga haha!


det är så jag säger det

det är så jag säger det - håkan hellström, har lyssnat på denna helt underbara låt hela dagen lång. Har ju som sagt haft studiedag idag och jag har inte gjort ett skit rent ut sagt! Men det kanske är så studiedagar ska spenderas? Bara ta det lugnt och vila ut. Imorgon är det fredag och helg, fy vad skönt!

Nu ska jag inom kort hoppa i säng. Är lite små trött. Tur att det är en mycket lugn och skön dag imorgon. jaja nog om det.

Hörs imorgon.

kramaaaaaaaaaaaaar!

 



får bli en bild från förgående helg. Dock en mobilbild i dåligt skick.


00.17

Klockan är nu 00.17 och jag halvligger och gäspar titt som tätt här i min säng. Funderar på att ta och krypa under mitt varma täcke och sova. Har studiedag imorgon. Så så sett spelar det ingen roll. Men känner mej himla trött och vill ta vara på för hoppningsvis en fin höstdag imorgon. Kanske spendera dagen med någon fin vän? Nu måste jag slita mej från datan. Hemskt va svårt det är, haha.
Godnatt!


RSS 2.0