30-09-09

Dålig uppdatering. Men fick reda på ett hjärtskärande besked igår, fy sånt gör hemskt ont! 

Min dag idag har varit finare än finast. Först skolan som gick bra. Ganska lugn skoldag. Sen följde jag med Lisa hem och så var vi ute med egon en sväng. Sedan gick vi vidare till ica och sen hem till mej, där vi bakade kladdkaka och åt upp den, hehehe! Runt 8 följde jag lisa en bit för hon skulle till jimmy. På vägen hem kikade jag in hos Brandborg och hon var i full gång med att färga håret. När hon hade sköljt ur gick vi ut på en lång promenad och nu har jag precis kommit hem. Min dag i detalj, verkligen.

En sak jag gillar starkt just nu är att hösten är här. Att bara kunna ta fram alla mysiga halsdukar, vantar och mössor. Alla höstfärger är super fina och allt är så himla mysigt! Drog till och med på mej min ena vinterjacka nu när jag gick ut i mörkret. Hur fint är inte allt det liksom?

Måste nämna att min vän Lisa är bäst. Och jag tycker om henne nåt otroligt mycket! Bilden nedan skapade vi tidigare idag, fint!






myser lite smått

myser lite med svea tröjan på!


28-09-09

Vasa frukost knäcke är inte fel! Har för en stund sedan drogat lite gamla repriser av the city, älskar´t! Innan dess satt jag med ett stort franska prov som vi har tills på onsdag, det är hemskt!

Nu spelas bl.a miss li på högsta volym och livet leker. Inte precis kanske. Har några sorgsna tankar i huvudet med faktiskt. Men annars så, haha!

Min kväll ska spenderas framför min älskade tv skulle ja tro.

hejhopp!

27-09-09

Fick reda på igår att lina tråkigt nog inte kunde följa med på våran årliga skidresa i januari. Men mamma och lotta lovade då att jag kunde få ta med en kompis. Så jag får för hoppningsvis med mej Lisa. Hon hatar snö och har aldrig åkt varken skidor eller snowboard. Men jag ska få med henne och det kan bli kul ändå ju! 

Min kväll igår bestod av the hills säsong 5 premiär och sedan tv, godis och kladdkaka resten av kvällen, rätt skönt ibland! 

Nu ska jag gå och göra något av min dag och mitt liv.

hejsvejs!

   

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

Mina finingar, det vill säga Lisa & Hanna har precis lämnat mej. Och som vanligt ser mitt rum ut som ett bombnedslag! Mamma kommer inte bli glad som den perfektionist hon är. Så det får bli att städa upp här nu. Sitter även och hoppas på att mor min har med sej någon liten fin present till mej nu när hon kommer hem, hihi!

Våran tjejkväll igår var supermysig! Vi bestämde oss för att gå ner till kinan och äta. Gott och dyrt, men det är sånt man måste unna sej då och då!  Efter det tog vi en promenad till ica och hyrde en film som vi sedan började kolla på när vi kom hem. Den var verkligen kass! Jag och Hanna skrattade åt den för den var så dålig medans Lisa låg i den ena soffan och sov. När vi väl vågade väcka Lisa plockade vi i ordning där nere och sedan gick vi upp och hoppa i säng och pratade om allt sånt vi tjejer bara kan prata om, kan det bli finare? skulle inte tro det!

Nu ska jag klä på mej lite kläder, plocka i ording på mitt rum endast för mammas skull, haha och sedan ska jag göra mej en kladdkaka som jag blev jäkligt sugen på nu!



Höres!:)


tjejkväll.

Sitter just nu här med Hanna vid min sida. Lisa står vid spegeln för ovanlighetens skull haha! Ne nu bytte dom.

Jaja vi ska inom kort dra oss ner mot kina eller thaien har inte bestämt oss ännu. Sedan blir det tjejkväll med film, massa godis och bara mys, fint det!

I övrigt har min dag varit bra, två och en halv lektion. 

Har ingen inspiration alls just nu. Så det var allt!

Hej så länge!

 min bästa lisa!
Lisa är bäst!

24-09-09

Sitter här med lite panik. Har varit hemma idag med. Mamma tyckte att det va bäst så. Men kom just på att imorgon har vi ett stort förhör i fysiken och jag har inte min grejer hemma. Frida kommer knappast att förstå mej! Får väl överleva ändå...

Min dag har tillbringats i soffan varvat med att röja i min byrå. Har kläder som jag knappt visste om att jag hade själv haha. Mycket slängt blev det i allafall!

Imorgon ska jag ju tillbaka till skolan och träffa mina små fina vänner. Sen på kvällen blir det lite tjejkväll med massa gamla filmer som vi har bestämt, mysigt värre! Lördag har jag ingen aning om än så länge. Inte heller söndag. Men något dyker det väl alltid upp.

Ne nu ska jag fixa lite grejer.

tjiiing!


23-09-09

Sitter här igen. Och denna gång försöker jag klura ut vad ja ska ha på mej imorgon. Är fortfarande trött och känner mej konstig i hela kroppen. Så det får bli något lätt och avslappnat om man säger så. Nu i eftermiddag har jag inte gjort mycket mer. Pratat med kristoffer i telefon en liten stund, ätit och kollat idol, fint det!

Ska gå och lägga mej inom kort tror jag faktiskt. Är enormt trött och jag hatar att vara trött i skolan. Får inget gjort då plus att jag blir så jädra tjurig vilket många kan intyga hehehe!

Godnatt får jag väl ta och säga då!

sjukling

Sitter för tillfället i min säng och har precis kollat på en film. Mådde inte speciellt bra imorses så jag sa sjukanmälde mej och somnade om.

Måste säga att ibland gillar jag min klass så hääär mycket. Dom ringde innan, tycker jag va himla fint!

Hoppas jag mår bättre imorgon. Skulle tro det faktiskt.

Ne nu ska jag traska ner till köket och ta något att äta. Har inte ätit något på hela dagen.

Höres!
/A


fint som snus!

21-09-09

sitter här med gårdagens köp av ett par grova stövlar och ring på mej. Är allmänt glad, fint är det!

converse och förväntningar

Sitter just nu i min lilla säng. Kan fortfarande inte släppa fredagen. Fick en kick av det. Älskar att stå där bland alla converse klädda fötter och förväntansfulla ansikten. Alla är vi där för en och samma sak.

aja nog om det. Gårdagen va fin den med. Efter att jag umgåtts med min familj och grannarna som jag sa en stund. Så traskade jag ner till massa människor och hade ganska kul faktiskt. Men vid elva var jag grymt hungrig och fortfarande trött så jag begav mej hemmåt.

Idag ska jag ta det himla lugnt. Det får bli gällstad en sväng med mor och kolla lite i affärer. Måste ha ett par jeans!

NU ska jag hoppa in i duschen, ciaooo!

Håkan Hellström(L)

Igår kväll runt 23.00 var jag lyckligare än någonsinn trotts att jag hade ondare än ondast i ben och fötter och kunde knappt prata. Kvällen var jätte fin, jaa hela dagen i stort sett! Först lite kikande i affärer, sen lunch och sen liseberg. Där bjöds det på en tur i lisebergsbanan, massa cola och sura remmar. Efter det kom den stora höjdpunkten som vi stått och väntat på i några timmar, HÅKAN HELLSTRÖM! Att han är en fin människa, den saken är klar i allafall! När jag kom hem berättade jag för mina föräldrar hur ootroligt fint det hade varit, åt lite smörgåstårta som mormor hade varit där med tidigare, pratade lite till och sedan vid ungefär ett hoppade jag i säng.

Idag är jag fortfarande grymt trött även om jag sov till halv två eller något. Ikväll ska jag umgås lite med min familj och grannarna. Sen får vi se vad som händer.

Här kommer några bilder sen den underbara gårdagen!


två av dom bästa människorna i världen.

 
snygga som vi är i väntan på håkan!


kärlek

lite hurricane gilbert med bildspel, finare än finast!

håkan var fin i sina lila chinos och nu orkar jag inte ladda upp mer bilder. Men jag skulle vilja sammanfatta det som lycka!


VADÅ ÖVERLYCKLIG?

Är ungefär sådär överlycklig! Men har inte en susning om varför?
Kanske för att det är Håkan om mindre än två dagar?
Kanske för att jag nyss sprang runt på hela övervåningen och sjöng det högsta jag kunde?
En fin känsla är det om något i allafall!

16-09-09

Var aningen frånvarande igår. Både här på bloggen och mot alla andra. Menmen. Gårdagens efetermiddag/kväll var super mysig! Vi tog oss en tripp till kallbadhuset jag och tre av mina finaste vänner. Vi kallbadade och satt i bastun och pratade om allt mellen himel & jord. Tycker jag att vi ska göra om snarast!

Nu är det bara två dagar kvar. Bara för att påpeka!

För tillfället sitter jag och lyssnar på en fin Markus Krunegård.

Ikväll kanske ja ska följa med Hanna på ett boxer size pass.

Hörs!

i funderande stund

Sitter här och tänker på en person jag inte pratat med på mycket mycket länge. Men som egentligen betyder en hel del för mej. Tycker att det är konstigt att man kan tänka så om någon som man knappt känner längre?

14-09-09

Endast fyra dagar kvar nu tills det verkligen smäller! haha. Kanke lite att ta i där. Men längtar verkligen.

Min dag har varit precis vanlig. Varken överdrivet rolig, eller överdrivet tråkig! Blir bara lite smått förbannad på vissa. Det verkar vara svårt för vissa att acceptera andra. Har fått många påståenden om mina kläder idag. Och alla var verkligen inte fina och glädjande påståenden. Tur är väl det att ja inte bryr mej och att ja trivdes väldigt bra i det jag hade på mej! jaja.

Kent spelas just nu på högsta volym och jag mår toppen!

En liten dagens:


En fin söndag

Godkväll!

En fin söndag skulle jag vilja säga! Vaknade upp tidigt och kände bara hur sugen jag var på lite shopping! Så vi begav oss till Borås för att kolla lite. Blev bl.a en tisha och en otroligt mysig stickad kofta! Mockajackan har jag inte kollat efter.

Nu sitter jag här och lyssnar på finaste håkan, ovanligt? hehehe! Är redan otroligt taggad inför kommande fredag! Längtar ihjäl mej. Var ju ett bra tag sedan vi sågs nu haha.

I övrigt känns mitt liv riktigt fint för tillfället!

Nu blir det en rulle och sen kallar sängen skulle jag tro.

Ha det fint!

12-09-09

Kom hem för ett par timmar sedan. Gårdagens kväll/natt va toppen, tack! Kvällen kommer bli otroligt lugn med datan och en skål godis i högsta hugg.

Jag har fixat fyra små collage av bilderna jag beställde. Blev faktiskt riktigt bra. Nu ska dom upp över mitt lilla skrivbord. Sen ska jag gå och köpa två små ramar som jag har lite planer att sätta in ett par kort i också, finemang!

Jag vill ha en mc inspirerad mocka jacka så hääääääääär mycket och lite till. Det ska ja bara ha haha!

Jag återkommer väl kanske ikväll. 

åh vad ja kommer ihåg den här kvällen tjejer!
 


love until we bleed

Sitter här med ett litet léende på läpparna och har precis druckit en festis. Är dock aningen trött och lite besviken att jag inte kunde fara iväg till Borås och träffa K. Men det får bli någon annan gång.

Orsaken till min trötthet är väl att Lisa sov här i natt haha. Låg och skratta hela kvällen lång åt massa saker. Sen efter en stund försökte jag prata med henne och då fick jag något himla konstigt svar. Sen visade det sej att hon redan hade somnat haha.

Nu ska jag välja kläder och skor inför kvällen.

Mina älskade bilder har kommit också, fint som snus! 

Ibland känner man bara hur livet leker, härligt!

Återkommer.


09-09-09

Sitter just nu här med natta. Lyssnar på lite musik och ska snart öva på en liten grej inför musiken på fredag haha!

Min dag har varit ungefär som vanligt om man säger så. Massa lektioner och en hel del skratt med mina fina vänner.

Idag är det även 090909 lite små fräckt så där. Och av rena slumpen kollade vi faktiskt på klockan när den var exakt 09.09, lite små fräckt det med! 

Återkommer troligen senare.

Höres!
 

jag ramlar glada gatan fram sen ramlar jag tillbaks igen

Jag har allvarligt talat skrattat i stort sett hela dagen. Åt dom mest konstiga saker man kan tänka sej också. Tur är väl det att ja älskar att skratta!

Nu håller jag på och fixar lite bilder och lyssnar på fin musik.

Har en känsla i hela kroppen om att helgen kommer bli super bra! Men man ska ju aldrig hoppas på för mycket. För då blir allt oftast bara fel.

Min mormor och morfar kom på ett litet besök hit innan också med världensgodaste äppelpaj och jag vet att ja låter som mest överviktigaste personen i sverige när jag skriver men den är ju så fruktansvärt god haha!

Nu ska jag ut och gå igen med Brandborg, väldigt trevliiigt!

hejdådå

vy från ett luftslott

Sitter här och diggar kent för fullt! Är på väg in i en kentperiod igen tror jag, himla fint!
Har precis bakat några underbart goda pannkakor, som ska ätas upp snarast.

Min dag har varit hur lugn som helst. Känner att jag egentligen bör gå ut i den fina höstsolen. Men är fortfarande helt slut.  
Återkommer troligtvis efter pannkakorna.
Hej!

  

HH



Sitter här fortfarande lyssnandes på Håkan, livet är bra fint ibland!

Inte nog med det. Nu är det endast två veckor kvar tills han är på liseberg, lääääääängtar!


05-09-09




Mycket suddig sista bild men det regnade som fasiken vid det tillfället.

Kom nyss hem från Lisa, sov där i natt. Kvällen hos Sara igår var toppen! Hoppas hon får en fin födelsedag idag.
Jag är helt utmattad efter vandringen. Sen så hann jag ju inte vila ut. Så dubbelt upp! Kvällen ska jag bara spendera hemma med en fin film och lite godis eller något.

Nu sitter jag här för tillfället och lyssnar på en himla bra låt, Här kommer lyckan för hundar som oss - Håkan helström så klart, hihi!
Jag återkommer

hejsvejs 

9G!!!

Oh herre vad trött jag är har sovit i tre timmar nu precis efter ja kom hem från vandringen.

Det började med att jag vaknade upp till ett väldigt fint sms igår och det va det som fick igång hela mej och såg positivt på denna vandring. Väl förberedd för vandring började vi gå. Största delen av vandringen var det sol och helt lagom varmt. Men när vi började närma oss slutet började det regna och det forsatte ju så klart när vi skulle sätta upp vindskydden och grejerna. Vårat blev helt kasst så några andra fick göra om det hehe, så vana är vi vid skogslivet. Men som tur var sov vi i det vindskydd som blev bäst till slut. Vi blev helt totalt ner dränkta kan jag ju tala om! På kvällen var det uppehåll och vi gjorde lekar, pratade och hade allmänt kul, tack för det 9G! Vi gick även en spökrunda som var den sämsta jag varit med om hahahahah! 

Just nu sitter jag här och har ont i hela kroppen, är trött och inser att ja måste gå och duscha! För sen ska jag ner till stan, köpa present och sedan vidare till min vän Sara! Först till Lisa föresten kom ja på nu. ajdå!

Bilder kommer imorgon.

Hejsvejs
/amanda

IF ONLY A LIFETIME

Sitter i min säng och lyssnar på bilarna som susar förbi där nere och lyssnar på MGMT, fint!
Min dag har bestått av massa pluggande och nu vid kvällningen va jag ute och gick igen.
Är även lite smått orolig för att jag ska bryta ihop på vandringen som är på torsdag haha. Är så ovan man kan bli vid skog, vandring och sovande i naturen under vindskydd. Jaja ja klarar mej nog! Imorgon ska jag och mina kära vänner handla inför torsdagen. Har en känsla att vi kommer handla massa onödiga saker och allt för mycket saker, om jag känner oss fem rätt!

En sak jag verkligen vill känna är den där håkankonsertkänslan. När man står där med noga utvalda kläder och ett par fina vänner och bara väntar på Håkan. Sen när konserten är slut springer man runt och nynnar och är världens lyckligaste, en av världens bästa känslor!

Hörs imorgon!


RSS 2.0