TRO OCH TVIVEL

...är precis vad jag känner nu. Men jag ursäktar mej ännu en gång för deprimerande rader. Jag har en tendens att överreagera lite. hehe..
Håkan spelas på högsta volym för tillfället. Han gör mig glad. Gladare än någon annan kan göra mig faktiskt. Fin man det där. 
Kvällen blev himla bra. Jag tycker om er. 
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt så jag kan va glad och ta vara på dessa sista månader med 9g. 
puss

  

torra och glada 9gare. eller inte. haha. hade rätt kul ändå faktiskt.

15.39

Idag skulle jag återigen vilja skriva ett sånt där inlägg. Då jag talar om hur arg, besviken och ledsen jag är och bara vill skrika, så hela kvarteret hör mig. Men just nu är jag bara ledsen och deprimerad. Så orkar inte riktigt släppa ut min ilska. Jag känner mig krossad helt enkelet. Förstörd.  

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Igår fick ett litet sms mej att ändra på min livssyn. Endast några rader. Några ord.
Nu ska jag äta sen iväg.
Ha en fin kväll!


det som är skrivet är skrivet och livet är livet



glider ännu en gång runt i en mysig stickad tröja och en knut på huvudet. gillar't.
Kvällen va trevlig. Nu väntar ännu en trevlig kväll med sex and the city maraton och massa skitsnack med flickorna. blir knappast bättre. Jag och Stina ska även övertala hanna att följa med till peace and love. Eftersom det är klart nu att jag och stina kan åka om vi vill och om inte jag känner oss fel så blir det säkert av. LÄNGTAR! 
puss

FÖRSENT FÖR KÄRLEK REN SOM SNÖ

Sitter och fillosoferar lite för ovanlighetens skull. Har hittat en massa gamla bilder som jag kollat igenom. Har tänkt hela tiden "åh, vad jag saknar den där tiden". Men vafan. Varför inte leva i nuet i stället? Tänka på vad som händer nu och inte vad som hände för si så där tv år sedan. Allt är väl lika fint, bra och kul nu eller? 
jaja.  

Min dag har varit bra. Om en stund ska jag dra mej neråt till min vän förtidspensionären Lisa, haha. Sen så får vi se vad kvällen har att bjuda på. Nu ska jag fixa lite saker. 
ha det fint!  

25-02-10

Gårdagens bekymmer är som bortblåsta. Idag är jag bara lycklig! Jag och ett par vänner har pratat lite om peace & love i sommar. Men bara kanske än så länge. Jag hoppas innerligt på detta! Nu ska jag sväva vidare. hej!


20.19

Det här har varit en usel, hemsk jaa rent ut sagt förjävlig dag! Jag vill bara gå och lägga mej och glömma allt. Precis allting. Tur att jag har mina vänner. Men dom har knappt kunnat göra dagen bättre. åh. Vill inte ha det såhär! 

TJUGOTREDJEIANDRATVÅTUSENTIO

Idag har jag ätit scones med mina tre finaste vänner och planerat stinas födelsedag lite smått. Det kommer bli grymt! Har inget mer att säga förutom att det har varit en bra dag.
puss

CRUEL TOWN, IT'S A CRUEL TOWN.




Idag har varit en prickig dag. Jag gillar prickar.
Endast lite negativa komentarer hit och dit. Men vem fan bryr sej rent ut sagt?
Jag tycker att mitt liv är rätt fint för tillfället.

MAGISKT MEN TRAGISKT

I säkert en timma har jag suttit och lyssnat på magiskt men tragiskt och ännu en gång fått ångest över all snö,
längtat till sommaren, alla sommarkvällar och allt fint som har med sommaren att göra. Funderar lite på att gå och lägga mej i ide tills snön är borta. Men sen kom jag på att jag måste gå inför skolan denna sista termin innan
gymnasiet. surt. Får väl fortsätta lyssa på denna underbara låt och drömma lite. Vad annars liksom?


18.08

jag skulle kunna döda för en sjömansklänning! eller okejdå inte döda. men näst intill. åh.

JAG GILLAR MINA STICKADE TRÖJOR OCH MITT ORANGA NAGELLACK!


18.12

Igårkväll satt jag och kollade på massa gamla inlägg. Ganska underhållande faktiskt. Idag har jag släng ut min bror i en snöhög. Även det va ganska underhållande. 
Min fredagskväll kommer bli himla lugn. Massa telefonpratande skulle jag tro. 
Fint liv jag har. hehehe.
puss 

22.25

Kom just på hur otroligt fina människor jag har runt omkring mej hela tiden!

GE MEJ EN VINTERDROG

Detta lov har gett mej tid att tänka. Tänka igenom allt. Allt mellan himmel och jord. Det känns så bra. Allt känns så bra. Men varför vet jag inte. Kanske är det just för att jag har tänkt? Eller kanske något helt annat? hihi. 

Igår kom jag fram till att på fredag är det endast en månad kvar till kentkonserten, lycka! fy vad jag längtar!
Nu ska jag äta innan jag dör.
höres! 


DU MÅSTE VARA SJUK SJUK SJUK SJUK




Nu är jag hemma igen och jag är lite kär i mina skor.

16.48

Kom nyligen hem med ett par doc martens och en prickig tisha. lyckligt!
Imorgon bar det av hemåt.
hejsvejs

16.42

Va nyss ute och gick. Snart ska vi ut och ata grekiskt och imorgon ska jag springa ivag till strøget. Sen blir det hemfard på tisdag.
Forra året på alla hjartans dag hade jag det mycket trevligt med några fina vanner som stod mej nara. Nu saknar jag bara alla. Men jag klarar mej. Nu måste jag kila!
hejsvejs!

EN MIDSOMMARNATTSDROM

åh jag ar full av kanslor! både bra och dåliga. men mest bra. ja gillar't. åååh så himla fint!

17.26

Blev inget på hela dagen igår. Hade inte tid helt enkelt. Kopenhamn ar lika fint som vanligt men som alltid saknar ja massa manniskor jag inte klarar mej utan. Jag ar dum i huvet. hehehehe. jaja
Idag har jag sprungit i lite olika affarer. Har endast kopt en skjorta och ett nagellack. Men det blir mer vill ja lova!

Nu ska jag ata eller nåt. Ar svinhungrig. Intressant jag vet.
pusshej

22.06


hahaha snygg.

sitter just nu i min säng, får lite fina sms, tänker och tycker att livet är ganska fint i övrigt. Idag har varit en bra dag och jag har insett att hur mycket jag än kan hata min klass vissa dagar så tycker jag ändå om den och kommer gråta så himla mycket på avslutningen. Just nu längtar ja inte dit. Fast sommar skulle aldrig sitta fel. åh. nog pratat om det.

Imorgon har jag tagit ledigt sista lektionen så ja slutar 20 i tolv. Jag är rätt tuff faktiskt.
Slänger in ett inlägg innan ja drar mej neråt fina Köpenhamn imorgon.

tjiiing!

21.50

En heldag med natta och skidor, urs nu är ja trött. Bra mår ja inte heller. Imorgon får ja absolut inte va sjuk.

På fredag åker jag till min favoritstad Köpenhamn. Rätt fint om du frågar mej. 

Nu ska ja sova innan ja dör. Godnatt! 

17.34

Igår somnade ja med ett léende på läpparna. Sånt tycker jag om. Just nu vill ja bara skriva en massa. Jag vet inte vad ja vill skriva. Bara skriva liksom. Jag vill också köpa massa klänningar. Massa blommiga, fina klänningar. åh.

något utav en bästa vän


22.22

jag är en nörd som inte har något att göra en lördagkväll som denna. Så jag slängde ett litet öga på melodifestivalen och blev glad i hela kroppen när den fina pojken salem al fakir gick till final! lyckligt!

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Ännu en gång känner jag en desperat längtan efter sommarn! Det är sjukt. Det hälper ju inte att ja sitter här på mitt golv och lyssnar på massa håkan låtar som påminner mej om sommaren heller. Men kan bara inte sluta. så fint alltihop. Han är bra fin den där mannen. nästan för fin. om det nu går?

Idag har jag varit en sväng i jönköping... igen. hehehe. Dock bara ikea denna gång. Jag är himla trött. Det blir en lugn kväll. tror jag? just nu tar jag allt som det kommer.

hej!


 

16.20

Jag känner någon sorts lycka i hela kroppen. kanske för att ja har haft en ovanligt bra dag? kanske för att ja lyssnar på ramlar som gör mej fruktansvärt glad? kanske för att 3 fina flickor kommer om några timmar?

jaja. Idag blev jag kallad ung krönikör av min svenska lärare. Ganska fint faktiskt.

Nu ska jag forsätta vara glad och forsätta lyssna lite på min man, Håkan Hellström.

hej så länge!

15.29

Nyss hemkommen från skolan. Dricker en smoothie och lyssnar lite på andreas grega. Ska snart iväg och simma med de fina flickorna nedan.
ha det fint!


håkan på liseberg -09 rätt snygga.

03-02-10

Idag har varit en ganska bra dag. Igårkväll va jag och två fina vänner och spinnade. Idag har jag ätit lite middag hos mormor & morfar och imån ska jag nog simma. Det känns som om det äntligen börjar flyta på bra.
Nu ska jag sova och fortsätta drömma om sommar, sol och underbara kvällar.
godnatt!

RSS 2.0