lalalalalalalalallala

Igår var en snygg dag. Idag var en destå fulare.
Känner mig helt slut i hela mitt huvud. Det enda jag har gjort det sista nu har varit att plugga. Lovet är himla välförtjänt!
Har inget mer att säga förutom att jag vill ha sommar, sol, falkenberg och fina falkenbergs vänner. Ingen nyhet precis.
puss

Vi kan le, men bara i sekunder det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet

ville bara förmedla att jag har sprungit runt i shorts nästan hela dagen och önskat att det vore sommar och sol. Nu ska jag umgås med min familj lite. Vilket är ovanligt eftersom jag alltid isolerar mig på mitt rum med min man, datorn.
godnatt!

16.00

o herre vilken helg! Det har varit fullt upp hela tiden. Men himla kul!
Denna söndag har varit lugn. Vaknade upp i Stinas lägenhet, åkte hem, pluggade och nu har jag bakat. heheheh. Blev nyss påminnd av min vän Lisa att vi ska hålla i idrottslektionen imorgon. Har inte haft en tanke på det. Bra där!

Min påsk ska jag spendera i Falkenberg troligtvis med Brandis. Planer om Varberg finns också. Fint!
Nu ska jag äta.
Ha en fin söndag!



hejdär aningen bruna ben!

WE LOOK SO GOOD TOGETHER

Kvällen igår kan ha varit den konstigaste kvällen i hela mitt liv. Kommande kväll ska däremot bli grymt bra. Min fina vän Stina ska firas en massa! Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att därefter välja en klänning inför kvällen. Jag är ganska bra på det där med beslutsångest.
puss

tjugosjättemarstvåtusention


ja, jag vet att jag är ascool.

sitter och lyssnar lite på kungarna guns'n roses och känner att denna helgen kommer bli grymt bra. Bara känns så. Lyckan sprudlar liksom i hela kroppen!

Lite självkänsla och sånt

Jag sitter här hemma igen. Är rastlös och fortfarande förkyld. Det finns ingenting på tv heller. Så jag satt och kollade på efter tio. När plötsligt något mycket intressant dök upp. En tjej hade skrivit en bok om mobbning. Hon skrev liksom om sitt egna liv. Hon berättade om hur hon hade kännt att hon inte var som alla andra. Att hon inte dög.

Varför jag tar upp detta beror på att jag känner igen mig där. Eller snarare kände igen mig.
För några år sedan. Mer exakt fyra år sedan. Då det hela började och jag förstod att jag inte alls är som alla andra. Jag har alltid varit lite annorlunda, alltid tyckt och tänkt olikt andra. Men helt utan vidare så gick folk emot mig på riktigt. Tryckte ner mig helt enkelt. Och när man är sådär runt elva tolv år är man inte så himla stark. Jag hade inga riktiga vänner. Inte på min skola i allafall. Jag fick ta all den där skiten själv.

Jag har aldrig varit den som pratar ut med folk. Så jag vaknade varje morgon med en klump i magen och låtsades som om allting var bra. Jag pratade inte med mina föräldrar, lärare eller dom som skulle vara mina vänner. Det pågick i kanske ett och ett halvt år. Det sista halvåret var värst och till slut bröt jag ihop. Jag orkade inte gå runt och få massa skit längre och känna att jag inte dög till något. Att det var något fel på mig. Det funkade helt enkelt inte längre.

Efter ett halvår började jag högstadiet och det va nog det bästa som kunde hända. Jag hade aldrig varit så glad. Jag mådde bra hela tiden. Vilket jag gör fortfarande. På något konstigt sätt gjorde all den där skiten mig jävligt stark. Nu har jag hur bra självkänsla som helst (lite för bra ibland kanske hehehe) och tar ingen skit. Det finns ju alltid folk som klagar på saker och ting. Men sånt bryr jag mig inte om. Det är mer deras problem än mitt.

Det jag vill säga med den här texten är att även om det är svårt så ska man föröska att inte ta någon skit från andra. Det är bara dom som är osäkra på sig själva och inte riktigt har hittat sig själva tror jag.

Det där var bara lite av mina tankar och mitt liv en onsdagsförmiddag som denna. Nu ska jag gå och äta en bulle och plugga musik.

puss




21.53

känner mig inte alls sådär himla lycklig längre. men hoppas att det är på grund av sjukdommen. jag ska inte till skolan imorgon heller. det gör mig väääldigt stressad. nu ska jag sova eller nåt.
godnatt.

FÖR JAG VET ATT HELA STAN VILL HA DIG

Det där med att man ska svettas in våren som mor min tjatar om varje år har jag förhoppningsvis fått in i min hjärna nu. Är nämligen hemma från skolan. Min näsa rinner som bara den och jag känner mig inte alls pigg. Jag som inte hann att bli sjuk. Men tror att jag redan imorgon beger mig till skolan igen. Måste göra mitt np i allafall.

En sjuk dag som denna sitter jag i min säng, lyssnar på min man även kallad håkan hellström, tittar igenom massa fina sommarbilder och drömmer mig bort lite ännu en gång. Hade tänkt att dela med mig lite av dessa bilder men bildspelet som jag gjort verkar inte vilja funka. Får se om det funkar senare.
Delar med mig av bilden nedan så länge.


finaste falkenberg.

HÅL I SKORNA OCH JAG GÅR I ÖSREGNET

Idag har jag varit himla duktig. Pluggat en massa. Dock mår jag skit nu. Har så in i helvetes ont i halsen och så fryser jag. Jag hinner inte bli sjuk!

Det har inte varit någon bra dag alls nu när jag tänker efter. Det började inte bra överhuvudtaget. Jag kände mig så vanlig när jag gick till skolan. Det kändes som om jag såg ut som alla andra och egentligen vill jag inte göra det. Det är tråkigt.

Nu ska jag börja se fram emot helgen och hoppas på att allt ska bli grymt!
puss

22.05

Min helg har varit himla bra. Med vissa undantag. Nu ska jag hoppa i säng och tänka en massa och sakna lite med kanske. Fast jag fattar inte varför. Saknandet alltså. jaja.
godnatt!

KENT

gårdags kvällen bjöd på världens finaste jocke berg och kent, en himla massa fina pojkar runt omkring och så självklart min fina vän hanna. åh jag älskar kent.

idag har jag haft besök av en gammal barndomsvän, himla trevligt.
nu ska jag ta en promenad med min vän brandborg.
ha det fint!




världens finaste jocke berg och världens finaste vän.

18.47

Jag och mina röda läppar beger oss nu till Hanna och träffar världen bästa människor. Är sugen på några såna där skrattanfall som man bara kan få med sina bästa vänner.
ha en fin kväll, puss!

JAG SER HIMMEL OCH MOLN OCH VÄNNER SOM GÅR BREDVID MIG




Fy fan vad jag känner mig lycklig.
Blev inget Borås idag. Tar det imorgon innan vi åker vidare till fina göteborg och ännu finare kent i stället. Ikväll är det flickorna som gäller och jag och Hanna ska peppa massa.
puss

21.11

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
Känner samma sak
Känner samma sak


längtar sönder mig själv lite.

VÄNTA MED ATT TÄNKA

Att få höra fina saker gör mig glad i hjärtat. Att lyssna på Timo Räisänen och hästpojken gör mig också glad i hjärtat. Att det endast är två dagar kvar till den efterlängtade kentkonserten gör mig allra gladast. Även att jag endast har två lektioner imorgon och att en shoppingtur och en heldag med mina bästa vänner står på schemat gör mig himla lycklig. Allt är så jävla bra!

22.25



såhär tuff va jag en dag för ett tag sen.
ser mer utvecklingsstörd ut än tuff.
lite tjock med. hehehe.

o nej, jag har fortfarande inget att skriva om. Men vill ändå få ner några rader. Jag är konstig.
ska snart hoppa ner i min säng och drömma om något fint.
godnatt!

sjuttondeitredjetvåtusentio

Har inget att säga förutom att idag hade jag den värsta morgonen i mitt liv och att jag vill köpa massa små fina klänningar på h&m. punkt slut.

TÄNKER ALDRIG PÅ DIG, BARA IKVÄLL

.

THE WORDS ARE WRITTEN IN THE AIR

Lykke li spelas på hög volym ur högtalarna och allt är himla bra som det brukar vara nu för tiden. härligt! Drömmen om en varmare årstid sitter fortfarande kvar i min fundersamma hjärna och att jag är sugen på timo räisänen konsert den 16 april i götet är det ingen tvekan om. Ska bara få med en fin vän.  
puss

I WANNA GIVE YOU A GOOD SONG



Idag gled jag runt i en ganska stor skjorta och ett par dr martens. Känner att livet är rätt bra. Solen skiner, fåglar kvittrar, inga problem. Sen så är det ju kent på lördag med. Tror knappt det kan bli bättre, eller?

DANCE DANCE DANCE

Sitter och trycker och trycker, suddar och suddar. Finner liksom inget att skriva för tillfället. Min söndag har i allafall varit bra. Söndagar brukar betyda ångest. Men inte denna.
Om cirkus en halv timma eller så tänker jag hoppa i säng. Helgen har gjort mig trött.
godnatt!

I BETTER KEEP ON WALKING, KEEP ON WALKING



Mina fina vänner har precis begett sej hemåt. Just nu sitter jag och funderar över att vi missbrukar ord så lätt. T.ex älska och hata. Det är två väldigt starka ord. Men ändå slängs dom lite hur som helst. Fram och tillbaka. Jag använder ofta ordet hata. Varför vet jag inte och jag kan ju inte säga att jag menar det alltid. Mina tankar bara denna söndag.

Idag vill jag ge mig ut i det fina vädret med solglasögonen och skinnjackan. hihi. Salem al fakir är föresten en fin man och att han inte vann igår gjorde lite ont i hjärtat.
puss


vårkänslor och sånt fint

Solglasögon & skinnjackan gjorde min dag, massa fina vårkänslor som sprudlade. När som helst kommer Lisa och senare även Hanna. Jag antar att kvällen blir lugn. Väldigt lugn. Känns som om det är ganska mycket saker på g kommande helger.
MGMT är hima bra.
puss


gråsparven när hon sjunger

Idag är en lycklig dag. Vet inte varför. Det bara är det. Håkan påverkar mig mycket. Men något måste ju ha gjort allting så lyckligt från början? jaja, en fin känsla är det i allafall.

Snart ska jag iväg med stinus och bebbe och köpa godis sedan blir det en mycket lugn kväll hemma hos bebbe. Jag tycker att Hanna har fått en tjusigt namn, Bebbe. Haha skrattar lite smått för mig själv varje gång. Eller kanske inte så smått.
Ha en fin kväll!

KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

Håkan är fanimig min gud. Han får mig så jävla lycklig rent ut sagt! Livet blir så himla fint och bra bara för stunden. På en gång. Bara sådär utan vidare.



Denna man måste vara magisk.

22.08

Just nu är jag jäkligt iriiterad för både det ena och det andra. Hoppas mor min läser detta. Hon har nyss upptäckt att jag har en blogg och det blev diskussioner om det kan jag tala om. Men att skriva är min grej. Jag älskar det.
Nu ska jag sova.
godnatt!

21.53



underbart fina sommar

en sommarnatt, inte längesen

Dagen har varit riktigt bra trotts allt. Stina & Hanna följde med hit efter skolan men gick nyss hem. Vi åt lite ben & jerry´s pinnglass, som i övrigt är så grymt jäkla god och pratade en massa som vanligt.

När vi satt där och diskuterade lite kom vi fram till att vi faktiskt inte har varit så här lyckliga och bekymmersfria på väldigt väldigt länge! Vi gör varandra glada helt enkelt. Även om inte allt är bra runt omkring så gör vi det bästa av situationen och för stunden blir vi lyckligare än någonsinn. Anledningen till att jag tar upp detta är att jag tycker att det är så himla fint att ha några bästa vänner, som verkligen kan göra en sådär glad och lycklig!♥

Nu vill jag ha sommar, sol & värme.


puss

Du är precis så svag som jag och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen



Idag taggar jag inför kent lite och ser allmänt tjock ut. heheheh.

Kvällen och morgonen har bestått av sex and the city maraton och massa kladdkaka med mina fina vänner!
Om sisådär en och en halv timma har jag utvecklings samtal. Sen blir det troligtvis en promenad med bästa brandis.
Ha det fint!

15.18

Sitter för tillfället i skrivande stund i köket. Kom hem för en stund sen och har nyss ätit en bulle. intressan? hehe.
Kom just på att jag mår ju dåligt av mina egna misstag och borde inte skylla på andra. jag hatar det.

Vid sju ska jag traska ner till min vän stina och tillbringa natten där med mina andra två vänner. Jag tycker om dessa tre flickor mycket.
puss

krossad

Personen som ändrade min livssyn helt, personen som fick mig att må bra, personen som gav mig det där leendet på läpparna, personen som jag trodde brydde sej lite visade nyss att han inte brydde sig alls. Det gjorde ont. Det krossade mig totalt. Nu ska jag gå och lägga mig med tårfyllda ögon. Eller det blir nog mer än endast tårfyllda.
godnatt!

GE MIG NÅGOT SOM TAR MIG NÅGONSTANS FÖR JAG VILL VETA OM KÄRLEK FINNS



ge mig lycka igen

INGENTING ÄR SOM DET VAR

idag vill jag bara spola tillbaka tiden en vecka eller två, eller spola fram tiden ungefär två veckor, eller varför inte ändå fram till peace & love? I vilket fall vill jag inte stanna kvar här. Det tar död på mig.
Tur är väl det att veronica maggio är lika bra och fin som vanligt!

I'd like to make myself believe

Varenda liten låt jag lyssnar på får mig att tänka på en enda sak. Åh jag hatar det här. Vill inte ha det så.

Alla mina planer för dagen har blivit förstörda på ett eller annat sätt. Vilket inte är kul alls. Eftersom jag hatar att inte ha något att göra. Rotade i allafall i mina lådor och i min gaderob innan och hittade massa kläder som jag nästan glömt av. Dock var det mesta sommarkläder. Men sånt gör mig lite lycklig. 

Är lite sugen på måndag nu. Ja, jag vet det låter helkonstigt. Men troligen ska jag tillbringa natten mellan måndag och tisdag i hannas fina stuga med brudarna. Studiedag nämligen. Sånt gör mig också lite lycklig i magen. 
Nu ska jag skära paprika?
puss  

14.24

Idag är allt värdelöst. helt jävla värdelöst.

17.45

Grymt bra dag! Invigt mina nya jeans lite, fikat med flickorna och haft det allmänt bra.
Ikväll kommer en bunt vänner hit och underhåller mig lite.
Morgondagen kan för hoppningsvis bjuda på en tripp till skövde till en väldigt bra person.
Bra början på helgen, bra tankar i mitt huvud, bra av allt. Tror inte det blir mycket bättre?

Saknar dock flickan jag kännt längre än jag kännt någon annan, min bästa vän Moa! surt. 
puuuuuss


19.18




När jag rotade igenom mitt rum innan hittade jag detta grymt tjusiga kärleksbrev. Haha, Hanna är söt.

LITTLE BIT IN LOVE WHIT YOU

Idag har jag gjort två nationella muntliga prov, haft en so lektion och inget mer. Sen har jag varit på banken och efter det hämtade jag mina jeans som jag hade skickat efter. Dom såg inte ut som jag trodde. Men dom blev helt okej ändå.

För tillfället lyssnar jag lite på Lykke li och tycker att det mesta är rätt fint.
puss

18.45



Endast 17 dagar kvar nu och jag längtar ihjäl mig liiiite!


INGET VÄXER, INGET LEVER. MEN INGEN DÖR.

Idag är en betydligt gladare dag. Har dock massa tankar i mitt huvud, som jag inte kan få ut. Handlar mycket om vänner och hur människor kan helt plötsligt ändra personlighet och bli en annan person på kort tid. Jag förstår mig inte på såna människor riktigt.

Innan gjorde jag pannkakor. Rätt grymma faktiskt! Lägg det på minnet.
puss 

18.56

Ingen skola på hela dagen. Utan idag var det sex & samlevnadsdag i pingstkyrkan för våran klass och ytterligare en klass. Ganska trevligt faktiskt. Intressant att höra andras tankar och åsikter.

Största delen av dagen har varit bra. Är lite små sur nu bara. Därför tänker jag inte skriva så mycket mer utan i stället ska jag sätta mej i ett hörn och sura lite. hehe.
puss


JAG VET INTE VEM JAG ÄR. MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN.



Detta ovan och fin musik som t.ex veronica maggio ägnar jag mina lediga eftermiddagar åt. Himla roande!
Plus att idag gillar jag mitt fluffiga hår.


17.29

Uppskattar att lite mer människor har hittat hit.

Det har varit en bra dag. Fyra lektioner och en massa skratt, precis så ska skoldagar spenderas! Min eftermiddag/kväll kommer bestå av en lång promenad skulle jag tro.
Nu måste jag bara tillägga lite negativa saker efter allt detta possitiva. Jag förstår mej inte på folk som tar en i andra hand. Hur kan man vara så annrolunda i t.ex skolan och så social och ovanligt normal på fritiden? Är det något man döljer då eller vad är grejen med det hela? Bara en tanke som snurrat runt i mitt huvud ett tag. Nu ska jag fika.
puss


RSS 2.0