THERE IS NO TIME FOR US

Idag kollade jag på Broder Daniel forever. Jag ryser i hela kroppen när no time for us kommer och människor står och gråter floder. Så fint. Så hemskt.
Det gör så jäkla ont i hjärtat att jag aldrig hann gå på någon konsert. åh. Dessa fina människor.



jag vill också ha små fina stjärnor.

jakob hellman<3

Sitter och lyssnar på finaste jakob hellman och tänker på att jag kanskeeee kommer att få se honom i sommar i varberg. Vilken känsla!

tjugoåttondemaj

Jag har ganska mycket nu. Vilket är anledningen till denna dåliga uppdatering.

Idag är ja assnygg, har sett en fin pojke så jag dog lite, har massa cider i håret och så vill jag ta studenten. Gött.

fint, fint, fint.

åh. Har haft en så himla bra helg och vecka. Torsdag till fredag var vi på klassresa på en liten ö vid namn tvärön. Där vi badade tunna, badade i sjön, bastade, grillade, pratade och umgicks en hel del. Jag tycker om min klass och kommer sakna den en himla massa.

Igår var det grillning på g vid sjön med massa trevliga människor. Vilket blev hur bra som helst. Livet leker lite fint!


aningen taggad inför klassresa.




tuffer brud!


fina flicka!


lite schleeetna. rätt snygga ändå.


nu ska jag sova. godnatt alla fina!


tjenamittbena typ.

Dagen har varit helt okej. Inte mer än så.
Imorgon ska jag vara med min gamle barndomsvän en sväng och handla med några fina vänner inför klassresan på torsdag till tvärön. Jag längtar lite. Konstigt nog. Men ibland gillar jag min klass.

Jag hoppas att alla antecknar detta. För oj så viktigt det är.
Fan va ointressant.
hejdå.

18.27



Är nu hemma efter en fin långhelg i Falkenberg.
Igår köpte ja en vit tyllkjol som jag ska ha istället för klänningen på skolavslutningen och så köpte jag en efterlängtad stråhatt. Jag är lycklig.

when the sun´s shining down on me and the world´s all as it should be.

Har precis promenerat lite på stranden i det soliga vädret med mor min. Helt okej faktiskt. Nu ska jag sätta mig i solen en stund, duscha och sen se om jag får tag på min gamla vän Moa och fråga lite fint om hon vill göra Falkenbergs gator osäkra med mig eller något. hihi.
puss

trettondemajtvåtusentio



Skickade iväg ett litet fint sms för ett tag sen och bestämde med en ännu finare vän att vi kör på håkan i göteborg i höst. lyckligt!

Idag har jag cyklat till ica skrea strand på min blåa gamla cykel, lyssnat på håkan, hoppat runt och gjort lite andra fina saker. Om sisådär en timma kanske kommer Brandborg förmodligen och Moa kommer väl också om en stund. FINT.

22.07

Befinner mig nu i älskade falkenberg. Imorgon kommer Moa och även Brandborg ner. Kan det bli bättre?

aldrig aldrig ensam

Jag lever. Dock är jag förkylld och liiiite halvdöd i mitt huvud men kan vara världens lyckligaste ändå.

Sugen på en grymt bra konsert är jag med. Åh. Den åttonde juni blir det förhoppningsvis Timo på liseberg i allafall. hihi.

Imorgon eller på torsdag ska jag åka till Falkenberg och spendera långhelgen där med massa bra människor. Kan knappast bli bättre.

Nu ska jag gå tillbaka till mitt sopluggande. Har ställt lite höga krav på mig själv.
puss

14.02



igår hade världens bästa håkan tioårs jubileum. fy vad fint.

KASTA DINA SMÅ BEKYMMER, TA EN TAXI, KOM VI RYMMER!



rätt grymma.


Natten har spenderats i Hannas finfina stuga med flickorna! igårkväll grillade vi korv i kaminen hehe, dansade, lyssnade på gammal musik, badade i sjön och jaa jag erkänner det va svin kallt. Men vafan det va kul. hehehe. Himla trevlig kväll/natt. Jag tycker om er.

Idag ska jag fira far min som fyller år. Så jag har bakat en liten tårta. Okejdå mamma hjälpte till lite. Sen får vi se vad kvällen och natten har att bjuda på. Hanna och Lisi verkade ha planer på G.

Veckan kommer bli kort och på onsdag åker jag till världens finaste Falkenberg.

Ha det fint i regnet!

ja ja ja

Lyssnar på världens finaste veronica maggio och känner att det här har varit en så himla bra dag. Fråga mig inte varför. Bara är så.

Trycker lite på dessa tangenter. Men suddar ut hela tiden. Kommer liksom inte riktigt fram till något vettigt. Tänkte skriva lite om fördommar. Men tar det senare. Det går inte nu. hehe.
puss

TELL ME WHEN YOU HEAR MY SILENCE

lykke li - possibility, åh så vackert.

lite glasögon och sånt

Idag har jag legat på gräset när det haglat i endast idrottskläder, fått mvg på två prov, varit hos frisören och blivit snäppet blondare och snart ska jag gå ut och gå en sväng med två fina flickor. Fin dag!




har jag någon gång påstått att jag är normal, hehehe?
Känner mig ganska smart i glasögon.

KÄRLEK



kärlekkärlekkärlek. och nej, min iphonekamera är inte den bästa.

tredje maj

Har varit för mycket det sista. Allt från massa prov till avslutningsklänning, hehe. Den blev inköpt idag i allafall. Rätt nöjd!

Har inte så himla mycket att säga egentligen. Bara det att jag fortfarande inte förstår mig på hur människor kan förändras så mycket. Hur kan man bli en helt annan person? Är man inte sig själv eller vad är det frågan om? jaja.

För tillfället sitter jag med ett par glasögon på näsan och känner mig lite smart.

Sen så har jag äntligen hittat min kamerasladd med. Den va hos grannen och det skyller jag min bror på.
puss!

RSS 2.0