Det gör så ont att något så nära kan va så långt borta!

Hello again!:D
Nu är det nästan klart bara lite små saker kvar. Skönt! Och jag hoppas att vädret blir det absolut bästa.
Lite små surt att missa valborg måste jag erkänna. Menmen vi kommer ha jädrans kul ändå hoppas ja på! Och valborg får man väl ta igen någon annan helg hihi. Jag kanske hinner slänga in ett inlägg innan vi åker precis. Men det är bara kanske. Tror knappast det. Så hej då på nästan en vecka får man väl säga då. Kommer hem på söndag:)
 tjaoooo!

packa

 Dagens outfit!
t-shirt - gina tricot

shorts - gul&blå

leggings - indiska

skor- vagabond

tjena!
Dagen har kännts väldigt kort. Nu mååååste jag packa!
skriver sen.
//net
 

sommar!

Åh! Innan när jag gick ut fick jag bara en sån sommarkänsla. En riktig sommardoft kom in i min näsa. Grillen, alla blommor som har börjat blomma och så var det fortfarande ganska skönt ute även om det har börjat bli kväll. Underbart! Det känns i hela kroppen att sommaren är på väg. Det gillar vi mycket! hihi.

boberg!





Dålig uppdatering var det här. Yessss!
Jaja, helgen har i vilket fall spenderats i Falkenberg i stugan med Lisa Larsson och Nathalie Brandborg i egen hög person haha:)
Vi hade mycket trevligt. I lördags va vi i stan en stund. Och eftersom det inte finns så mycket affärer och så där så blev det endast ett linne från ichi, bilden. Sen så drog vi bara runt lite på gatorna och så på kvällen. Idag blev det bara att packa, städa i ordning lite och sen bar det av hemmåt. Just nu sitter jag här och väntar på att mor min ska komma hem med en liten present till mej eller liknande från Prag:) Men egentligen borde jag ta tag i mitt teknikrpv eller packa om till Falkenberg igen. Men denna gången på läger till boberg, som bär av till på tisdag. Hoppas på det bästa! Men kan tänka mej att det blir kulkulkul!
Ha det braaaaoo // Amanda

va vore jag utan dina andetag?




Hej!
Det här, här ovan är precis vad jag vill ha nu. Just det, sommar! Fast falkenberg blir det ju faktiskt redan till helgen. Inte för att det är sommar än. Men det skulle bli fint väder och då kanske man kan få sej en liten känsla av sommar. Hoppas verkligen på detta!
I tvådagar nu har jag mått väldigt dåligt. Och vissa som jag har berättat för kanske tycker att det är jätte töntigt! Men det tycker inte jag och jag kan inte hjälpa det. Jag tänker inte ta upp det här på bloggen nu. Kanske vid något senare tillfälle. Det som livade upp hela mej lite idag. Var när jag läste i tidningen att Kent håller på med sitt 8 album nu! Åh vad jag längtar tills det kommer ut. Då ska jag självklart iväg och köpa det på direkten:) Plus att Jocke Berg säger att det är deras bästa album eller något sånt där och då blir man ju ännu gladare! Blir spännande att se vad dom har att bjuda på denna gång.
hejdå!
 

solisar

Är lite små sugen på ett par runda solisar! Men nu köpte jag ju faktiskt ett par nya i lördags. Så får väl vänta lite. Men man kan väl aldrig ha för många eller? hihi. Plus att jag vet inte hur jag ser ut i dom, bara att dom är jäkligt snygga!

falkenberg!:)


Goddagens!
Dagen har variit helt ok! Rullat på som vanligt ungefär.
Imorses istället för teknink pratade vi om gymnasieval och olika program. Och i eftermiddags hade vi besök av någon författare. Där vi fick skriva lite och så. Mycket mer har inte hänt faktskt. Nu är det bestämmt att det blir falkenberg i helgen med far min och bror min. Även Lisa och Brandborg. Det blir myys. Och jag är såå sugen på glass just nu. En ben & jerry´s skulle inte sitta fel. Fast eftersom jag åt det igår känns det lite för mycket haha. Men kanske (a) haha får se.
Pussar på er! 

Björn borg


Hjesan hallå:)
Har inte hunnit att blogg något förän nu typ. Helgen har varit fullspäckad helt enkelt! I fredags var det disco för små barn. Och sen istället för shopping med Natta i Göteborg blev det shopping med mamma i Jönköpings stad haha:) Jag hittade äntligen en klänning. Den som bilden visar altså. Den ser konstig ut där + att jag ser lite småtjock ut måste jag erkänna haha. Men den är fin. Och självklart blev det en hel del annat inhandlat också så klart! Idag vaknade jag vid 12 och vid 4 eller något traskade jag ner till födelsedagsbarnet, som jag skulle gratta. Det vill säga Lisa. Grattis!:) 
Jag måste också säga att jag bara älskar björn borg trosor! Haha. kanske lite konstigt ämne att ta upp bara så här. Men jag råder er till att köpa det! Visst vissa kanske tycker det är lite dyrt och så. Men dom är super bra! Dom är hållbara, sköna och snygga! Själv har jag 6 par eller något och jag ska köpa mer så snart som möjligt, det kan ni ge er på! hihi.
Big love //ARW 
 

Blond, blond, blond!

 
Det va dom hihi! Vi är alltid lika seriösa haha! I alla fall på vissa bilder.
Igår va mor min lite små rolig måste jag säga. När hon kom hem från jobbet sa hon, utan att ens ha sagt hej före; Du borde prova på att leva som en undulat. Ja menar all den lyx som du lever i. Hahaha. Hon är som hon är;)
Jag längtar efter en håkan och kent konsert! Skulle va underbart nu ju. Hoppas dom har en ihop i sommar igen. Då blir jag glad, riktigt glad!
Ha det bra i vår solen //A

Blond och röd!
<3
Blond och rosa!

16/4 -09

 
Hejhej!
Det här är då dagens outfit. hihi lite småtråkig men helt ok. Plus att jag fortfarande har mobil kameran. Inte bäst men det får gå så länge..
Dagen har faktiskt varit riktigt bra! Bättre än vanligt vet inte varför egentligen. Men först va det ju skolan så klart som va helt okej. Sen efter skolan kom Liisa till mej. Vi provade klänningar och skor:) Det va trevligt! Bilder kommer snart.
Imorgon ska vi slösa våran fredagkväll på ett låg och mellanstadie disco haha. Vi ska få in pengar till klassen. Och sen ska kanske lisan sova hos mig. Det blir mys. Men nu när jag känner efter är jag rätt party sugen faktiskt. Hoppas det blir något snart. Skulle vva kul att ha en liten fest för Födelsedagsbarnen Natta och Lisa hihi. Men vi får se:)
Nu ska ja fixa bilderna!
puss

klänningar i mitt huvud!

Som sagt! Ett inlägg till. Åh jag blir så irriterad. Jag hittar fortfarande ingen klänning som är bra! Först hyittade jag en, och den såg fin ut. Sen hittade jag en till som jag blev helt kär i! Men självklart var det konstig längd på den. Åh va trött jag blir på det här! Nu tror jag att jag ska gå upp till min andra säng där uppe och lägga mig på rygg och fundera eller något. För det här orkar jag inte med! Fast först måla naglarna i och för sig. Haha mina humörsvängningar är på topp idag märker ja. Nu ska ni få slippa höra på mitt surande mer. Hiho!
pussen! //Mandsss
 

Dagen i stort


                                          Hejsan!
Första skoldagen redan förbi efter ett skönt och efterlängtat lov.
Helt okej faktiskt om du frågar mej. Dagen har varit mycket skön
och inte så mycket jobb. Synd bara att vädret inte va lika på topp 
idag. Men det blir väl bättre snart igen.
 Det enda jag längtar efter och behöver 
riktigt nu är shoooopping! Haha. Men tur är väl det att man har en 
likadan mamma. Så vi drar till Götet i helgen tror jag. Men nu tror
jag att jag ska ta och beställa mig en bikini också.
Har tittat ut en som är jätte söt! Så den blir nog beställd idag.
Och när man ändå håller på kan man ju alltid beställa något mer.
hihihih! Mer inlägg idag kommer nog har jag en känsla av:)
puss på det! // arw        

Grillkväll vid sjön!

--
 

Grillkväll!

Hallå allihopa!
Igårkväll blev det grillning vid sjön med tjejerna. Det va otroligt mysigt och vill gärna göra om det! Sen så sov jag och Sara hos Lisa och vi pratade hela kvällen lång, om allt mellan himmel och jord, som Lisa brukar säga. Vilket även det va mysigt. Idag gick jag och Lisa ner till sjön igen och köpte oss en mjukglass. Årets första faktiskt. Och den va super god! Efter det travade jag hem och sedan vidare till kusinerna faktiskt. Så där har jag tillbringat resten av in dag.
Just nu sitter jag här och funderar över klänning ännu en gång. Kanske börjar bli något tjatigt haha men jag vill ju lixom hitta den perfekta! Jag har i alla fall nästan bestämmt mej om conversen. Och det blir nog lila:) Tycker jag låter riktigt bra i alla fall! Måste säga att jag bara älskar min jeansjacka! Visst är den lite speciell och folk får tycka vad dom vill om den men jag bara älskar den! Hihihihi!
Big loove //Amands


underbara sol!

Hej!
Jag kan säga så här att påskaftonen blev inte alls som jag trodde. Den va helsjuk om man säger så hahaha!  I början va det väl rätt okej. Men sen blev det ju mindre roligt. haha aja hoppas allt gick bra sen när vi gick:) Idag har jag solat, solat och återigen solat! Underbart värre! Men nu hinner jag inte skriva mer. Ha det bra // A

påsk!

 
Hejsan:)
Slarv igen! Ajajaj då! Inte bra det här. Ursäkta mina bilder just nu. Men Kameran är lite smått paj haha.
Igår blev det lite födelsedagskalas och bara ta det lugnt. Idag har jag suttit på altanen och solat. Det är underbart! Åh va jag gillar det här! Snart ska jag dra en sväng bort till Mormor och Morfar, för kusinerna har kommit. Det är alltid trevligt:) Imon är det ju påskafton och då blir det först lite påskfirande med familj och släkt. Sen så blir det partyy på kvällen. Det blir nog en riktigt bra påsk i år skulle jag tro. Glad påsk! //net

Håkanoutfit

 
Hallå!
Inatt sov ju Moa här som sagt. Det va trevligt. Som alltid. Sen så gick jag och Sara iväg till lite folk. Och nu ska jag snart iväg till Sara igen. Så i stort har dagen varit helt okej. Påskafton är inte helt klart än. Men jag tror det kommer bli bra. Just nu sitter jag här och diggar lite håkan igen hihi. Han kan verkligen få en på bättre humör och det tackar jag för haha:) Nu ska ja plocka ihop lite grejer och sen dra mej neråt mot Sara. På bilden är min Håkanoutfit hihhihihi.
pusspuss

shoppingoutfit

 

hej!
Blev inget inlägg igår för hela dagen va fullspäckad haha:)Först shoppingtur där det inte blev speciellt mycket inhandlat. Mamma har lovat att åka med nästa gång och betala. Tycker jag låter bättre! haha. Sen sov Lisa här och på kvällen träffade vi lite folk. Sen blev det filmtajm, ps. i love you. Den är mys. Nu ska jag snart äta lite. Och vid fyra kommer Moa! Det blir kul. Har inte träffats på ett tag nu ju. Och resten av dagen vet jag inte vad som händer. Kanske kommer in ett litet inlägg till senare.
Love //A

För jag vet att hela stan vill ha dej!

 


Dagen har varit som ja trodde den skulle bli. Det vill säga myys! Och imon blir det shopping som sagt. Sitter och funderar över mina inköp som bör införas. Och hur otroligt mycket jag vill ha sommar! Bad, sol och värme. Det kan inte va bättre eller? Och gärna någon konsert. En repris på håkan&kent konserten jag va på i sommras hade inte suttit fel. Sitter här och diggar håkan nu faktiskt. Nu ska ja sätta på en film och mysa ytterligare lite tror jag.   puss på det! //A

toooday

 
Hej!  Åh, vad tråkigt att titta ut idag när det har varit så fint väder. Menmen blir lite myys dag idag istället då. Jag o mamms är själva här hemma nästan hela dagen så det blir thai-mat och att bara ta det lugnt. Även om hon är i full gång med att städa nu. Vilket inte är något ovanligt, haha. Och guud va mycket fina sommarklänningar det finns. Letar för fullt! Men har inte hittat någon som jag vill ha så där extra mycket än. Helst en helvit. Men har hittat ett alternativ och den är vit med en stor röd blomma i mitten. Men vi får se hur det blir med den saken. Imorgon blir det shopping tror jag iallafall, med bästa Natts. Hoppas på det! Och då ska jag leta efter conversen och ett par replay jeans som jag är sugen på nu.Och så kommer jag hålla ögonen efter en klänning med så klart:)
Big love på det. //N

..

 

sol, sol, sol

 
Till att börja med kan jag ju börja med den här dagen.:) Jag har suttit i solen mesta delen av dagen. Och till och med fått lite färg. Sen har jag hittat en klänning som jag blivit kär i och letar efter ett par snygga converse i någon rolig lite färgladare färg. Om en stund ska jag kanske ut. Men inget riktigt bestämmt än.
//N

Ny

 
Hejsan:)
Nu har ja skaffat mej en ny blogg. Ingen stor skillnad, bara lite skillnad på namnet. Men alltid kul att förnya sej lite. I min blogg skriver jag i allafall om mitt liv i stort. Om mina dagar,nya inköp av kläder eller lite vad som helst.
Ha det bra //N

RSS 2.0