Bilder från konfirmationen.Självklart kom mina tjejer :)

kusinvitamin:)

Löftet som jag lovade med bilderna höll ja ju inte precis. Men dom kom ju nu i alla fall. Har haft det lite jobbigt nu och varit ganska trött på världen i stort. Men tror att jag är på G nu igen! yes! Helgen har varit ganska bra. I fredags så var det student och massa mys på stan. Sen sov jag hos min kära vän Sara. Igår gick vi ner till stan en stund och kikade. Det var något av någon familjedag. Efter det traskade vi hem till mej och la oss och sola på studsmattan och soldäcket. Jätte skönt! Dagen idag började med att jag steg upp ungefär exakt 09.15 och gav mej ut och sprang en runda. Sedan lade jag mej för att sola lite. Och det blev ganska länge. Vid middag kom mina föräldrar och bror hem från fotboll och då drog vi oss bortåt min faster för att fira morsdag och så va ju självklart farmor där som vi också firade lite ytterligare för hon fyllde år den 28. Trevligt värre:) Sommarlovet börjar närma sej med stormsteg. Otroligt underbart skönt! Är oerhört trött på alla prov och läxor nu! Sommaren ska väl spenderas i bästa Falkenberg. Och hoppet ligger på en toppen sommar!
big love /A

...

Bilderna kommer i morgon. Loovar!

Mitt liv är inte som det verkar. Inte perfekt, inte bra, inte bra alls just nu. Så tro inte att det är så bra som det verkar. För nu går jag och lägger mig med tårar i ögonen!

home

Hemma från en fruktansvärt lång helg i Falkenberg. Allting bara hände på en och samma gång. Det kommer mer saker senare.
puss!

snart tillbaka:)

Hallå där!
Har haft ett litet break från bloggandet. Och det kommer jag ha ett litet tag till. I alla fall tills helgen är slut. För imorgon drar jag mej neråt kusten närmare bestämmt Falkenberg, till stugan. Och då skulle jag inte tro att det blir något. Min lilla lediga tid från bloggen har bestått av såå mycket och jag har verkligen haft såå mycket för mej. Vilket är anledningen till den dåliga uppdateringen. Jag har haft jätte mycket i skolan. Tror aldrig jag har haft så här mycket förut. Massa studieresor och en cykelutflykt med klassen med massa musik framförallt svennebanan hördes ur högtalarna kan jag tala om! Och sen så har jag ju konfirmerat mej nu med i helgen och bilder från det kommer så snart som möjligt kanske redan idag vem vet;) Förberedelserna för konfirmationen har tagit mycket tid. I och för sej har mamma och pappa gjort det mesta men ändå. Mat till runt 30 gäster, inbjudningar, önskelistor och kläder! En hel del som sagt och mer därtill. 
Nu sitter jag iallafall här och smaskar på en kexcholkad. Det är gott! 
Det är super kul att aqua ska göra comeback. Jag var deras största fan det kan jag lova haha. Jag hade allt ifrån pennor och pennfack till t-shirtar och skivor. Och jag va på flera konserter i Danmark.:)
puss och kram! 


Gårdskvarnar & skit


Dagen har varit riktigt go! Vaknade i och för sej ganska tidigt. Men det får man väl stå ut med ibland. Sen la jag mej för att sola lite på studsmattan. Men det blev inte långvarigt för sedan kom mamma hem med massa fika haha. Efter fikat tog jag mej en promenad bort till min kära mormor och morfar. Där tog vi det lite chill och bara pratade lite. Sedan bestämde jag och mormor att vi skulle ta en promenad upp till min gammelmormor. Och tro det eller ej men jag har faktiskt en! hihi. Hon är en riktigt skön tant hon! Vi blev bjudna på fika ytterligare en gång haha. Sedan gick vi hem igen och nu sitter jag här och lyssnar på käraste håkan hellström:) Närmare bestämt Gårdskvarnar och skit, den är underbar!
Tjing! 

.


Så här såg gårdagensklädsel ut vilket va på min kära vän Moas konfirmation:) Som annars var mycket trevligt!

mycketmycketmycket!

ojojoj. Har varit såå mycket nu efter boberg! Så har inte hunnit med bloggen. Tre prov, studieresa + en hel del annat. Nu hinner jag knappt med heller för ska på konfirmation om några minuter i borås. Men det blir massa bilder från boberg, kullaberg kanske och lite annat när jag kommer hem ikväll:)
puss så länge!

Boberg:D

Sara:)


Och till sist en skabbbild på mej haha. Men man måste ju bjuda på sej själv ibland. Och omgivningen ser sommrig ut tycker ja:)

4/5 -09

Tjaaa!
Dagen har bestått av skola. Och sen traskade jag och Natta ner till sjön. Det var länge sedan jag va med denna tjej hihi. Efter en stund kom Hanna och sen drog jag upp till collage där mammsen va och senare drog vi vidare och handlade mat till kullaberg som är på onsdag:) Så dagen har varit bra.
Nu är det inte långt kvar till konfirmationen. Endast 2 veckor faktiskt. Och jag är otroligt förväntansfull. Det kommer bli kulkulkul! Men jag vet inte än vad ja ska ha för skor. Men på topp ligger nog mina björnborg med träskoklack. Men jag vet ju inte om jag vill ha klack. Det är problemet haha. Men det löser väl sej:) Till helgen konfirmerar sej Moa. Så då bär det iväg till Borås. Det blir trevligt!
Efter kullaberg på söndag blir det en liten shoppingrunda i helsingborg. Och min ytterst lilla shoppinglista lyder så här;

kjol från jc
runda solisar
nitskärp

Snart kommer lite bobergs bilder:)

Läger!

Nu är jag hemma igen efter en otroligt kul vecka! Den va helt enkelt bäst! Mobilbilder kommer väl eftersom kameran inte är riktigt återställd än. Men om någon vänlig stjäl skulle vilja skicka mer bilder tar jag gärna emot. Eftersom jag inte tog så mycket bilder.
puss så länge!

RSS 2.0