24-06-09

Jahapp nu sitter jag här igen. Största delen av dagen har tillbringats vid sjön, mysiiiigt! Först stranden med sara, anton och tarasso. Sen nu ikväll har jag suttit vid sjön med trevligt folk. Så dagen i stort har varit riktigt lyckad!

Nu när jag kom hem stod det färdiga pannkakor och väntade på mej. Det va längesedan och mycket gott! 

Imorgon åker jag faktiskt till Falkenberg igen och sedan vidare till mitt älskade köpenhamn haha! Det blir kulkul i allafall k-hamn för det va flera månader sedan nu. Kanske slänger in ett inlägg när jag är i köpenhamn annars blir det ett break på ungefär en vecka eller mer. Vet inte alls hur länge jag stannar.

Nu ska jag snart sova för det väntar en tidig uppgång imån...
byeeee! 

tankespridd människa var det ja!

Åh vad jag hatar att vara trött men inte kunna sova. Detta inträffar ungefär varje kväll, jätte jobbigt! Jag är en allt för tankespridd människa!

EVERYONE IS LEAVING, I´M STILL WITH YOU!

hej!
Fy vad det svider i hjärtat när jag tänker på kärlek på avstånd. På alla sätt och vis! Själv har jag upplevt en variant av det. Men det höll inte på så länge som tur vad och det va inte så farligt om man säger så. Men om man verkligen är kär och så bor personen långt, långt bort. I och försej har kärlek inget avstånd. Men ändå. Man kan ju inte träffa den man är kär i varje dag precis när man är i det läget. Eller nästan ännu värre, man gillar en person jätte mycket. Men så gillar inte den personen en tillbaka plus att man bor långt ifrån varandra. Så man kanske aldrig vet vilken som är den sista gång man ses. Urs! Att vara kär kan va en undebar känsla men också en hemsk känsla! Själv har jag bara varit kär på riktigt en gång. Och om jag vill bli påminnd om denna gång vet ja faktiskt inte.
Det är sånt här jag sitter/ligger och tänker på på kvällarna när jag sitter/ligger här i min säng. Och tänkte prova på att skriva ner mina tankar för en gångs skull. Så det är vad jag har gjort nu. Vidare till min dag, som har varit bra! Dagen har tillbringats i Borås. En heldag blev det verkligen med mycket skratt, värme och annat. Hem kom jag med lite smått och gott, så som ett linne från gina och en hel del glass blev det med. Eller inte en hel del utan väldigt mycket haha. Träffat lite boråsare har vi också gjort. Trevlig dag! Nu ska jag kolla in facebook lite och sen sova eftersom det blev tidig uppgång i morses.
Ciao! 

min midsommar 09






Helgen och speciellt midsommarafton va underbar som sagt var! Nu har jag kommit hem från falkenberg och imorgon blir det borås och lite kikande i affärer, mysigt till tusen!
Det känns som om allt är bra nu och mitt liv är på topp igen och det känns jätte skönt. Nu är jag grymt hungrig! Det känns som om jag alltid är sugen på något eller är hungrig när jag skriver inlägg hahah konstigt!
big love 

20-06-09

halli hallå!
Sitter här med min kära vän Lisa. Gårdagen blev riktigt bra! Och bilder från det kommer imorgon eller något. För jag glömde sladden till kameran smart som jag är. När jag vaknade idag fick jag reda på att ja hade legat och slagit till Lisa ett antal gånger i sömnen. Haha. Och juste mormor fyller år idag Grattis till henne:) Nu ska jag iväg igen.
Ha det! /A 

19-06-09

Glad midsommar får man väl säga!
Har firat midsommar på traditionelllt vis hela förmiddagen och eftermiddagen. Med bl.a sill och potatis och dans runt midsommarstången, mysigt! Nu blir det snart LIte smått party.
Ha det fint!


18-06-09

Om några timmar drar jag min kos ner till falkenberg, äntligen! Men vädret är ju inte det bästa precis, fast och andra sidan är det ju svensk sommar! Datan åker nog med ner.
puss o kram

Bildbomb - sommaren 08







Kent va på g!



Brudsen va och hälsade på i falkenberg:)

Lite tidigare på sommaren va vi också i Turkiet.






Stranden va vi också på en hel del i Falkenberg.




Den här bilden på mej och Lisa från underbara vecka 30, får avsluta sammanfattningen om Sommaren 08. Hihihi. Visst va ja med om en hel del andra saker också. Men man fotar ju inte allt.
  

bäst, bäst, bäst!

Hej:)
Blev nyss påminnd om sommaren 08. Kent & Håkan konserten är bara ett exempel. Fy fan vilken underbar sommar det va rent ut sagt! Det kan ärligt talat ha varit den bästa i mitt liv. Hoppas det blir en lika bra sommar i år!
Kommer troligtvis en bildbomb på just sommaren 08:)

sjön

Kom hem från sjön för kanske en timma sedan. Satt där med Brandborg och co, jätte mysigt! Skulle grillat men aa haha blev inte det bästa utav det. Så traskade uppåt sedan efter några timmar till mitt älskade hem och åt i stället. Och nu ligger jag i soffan och funderar över livets gång. Eller kanske inte. Men ja kunde ha gjort, hihihi. Imorgon måste jag sätta igång med packningen min och fixa lite grejer. Nu ska jag kolla runt lite till på datan och sedan gå upp och lägga mej.
Hejsvejs!

soldäcket

Nu sitter jag här på mitt älskade soldäck med datan i knät och en tidning i handen. Mysigt om jag får säga det själv! Va ut och gick med Sara en sväng innan. Gick ner mot sjön och strandvägen bortåt sedan upp till mej och nu har hon precis gått hem. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer heller men man får ta det som det kommer nu när man har sommarlov hihihih.
bye!

15-06-09

Godmorgon! En tidig morgon för min del, men ändå härligt att vakna upp till detta väder! Om det är sol väder ska jag ge mej ut om någon timma och sola antingen på studsmattan eller på soldäcket, underbart! Bara tre dagar kvar till falkenberg nu och endast fyra till midsommarafton. O herre vad jag längtar! 
puss o kram! 

Och vem tror på evig kärlek? ja, vem tror på det?

Sitter här i min säng och tar mej en liten funderare. Det låter som världens tråkigast grej att bara sitta här rakt upp och ner och fundera. Men det är rätt skönt ibland. Faktiskt. Det känns som om det händer en hel del grejer i mitt liv nu så..
Ska snart falla i sömn tror ja haha. Är hyfsat trött. Även fast jag har tagit det väldigt lugnt idag. Kanske för lugnt:O vem vet? aja godnatt allesammans!

14-06-09

Jaha, då sitter man här igen. Har precis ätit frukost och vakna för en liten stund sedan. Det kallar jag sommarlov! Fast egentligen känns det inte som sommarlov alls + att det bara är söndag än så länge. Men det kommer väl får vi hoppas! Min dag får bara flyta på som den kommer. Har ingen aning om vad ja ska göra. Mer inlägg kommer det troligtvis i alla fall.
ciaoooooo /A 

sommarlåtar och grillning!

Ett tredje inlägg!
Jag sitter här och diggar gamla sommar låtar samtidigt som ja känner lukten från grillen. Kan man få mer sommar känslor? Okejdå det skulle väl varit en aning finare väder också, men annars så är det mysigt. Jag tror kvällen kommer att spenderas hemma. Det va grillning på g vid sjön. Men orkar inte är väldigt trött sedan gårdagen. Blev väckt av Lisa vid kvart i tio eller något för hon skulle iväg. Så det kan va rätt chill att va hemma. Och om jag får aldeles för tråkigt kan man ju alltid sätta sej vid bloggen och skriva ett onödigt, långt och tråkigt inlägg haha.
Ha det! /A

Du va april himlen

Nya skor, nya björnborg trosor och lite annat plus thaimat. Nu är ja glad! Undrar vad kvällen kan bjuda på:)

13-06-09



Blev tyvärr inga bilder igår. orsaken va att ja inte fick med mig kameran, smart! Men kvällen blev faktiskt hyfsat bra. I alla fall slutet. Nu väntar snart midsommar och om ja läängtar!
puss!

12-06-09

Tjena! Sitter här med min nya dator som ja fick igår, najsnajs.
Nu är själva avslutningen i skolan avklarad och nu väntar bara student och partyy. Sedan nana hos Lisa:) Bilder från hela dagen kommer nog imån för hoppningsvis, ha det fint!

10-06-09

Tja, tja, tja!
Min dag har varit nära på toppen! Och varför den inte va helt toppen kan bero på vissa saker. Men sånt är livet. Nu har jag bara 3 lektioner kvar + klassråd + en förhoppningsvis trevlig stund med klassen innan ett härligt sommarlov! Sen skolavslutningen får vi hoppas på det bästa! Först själva avslutningen då i aulan, sen student och efter det party! Underbart! 
Nu ska jag gå och fixa till mej lite och med det menar jag mina naglar med mer. Hihihih! 
pusss! 

09-06-09

Idag är en typsik ligga på golvet och digga p3 dag. Livet är fint!

08-06-09



Halli Hallå!
Lite smått fjortis bild kanske, men det är bara att stå ut haha! Min dag har varit bra. Har bara varit för jäkla trött. Men det tycker jag att man kan få lov att vara nu dom sista dagarna. Räknar nästan ner till sommarlovet nu, så mycket längtar ja. Gudars va skönt det ska bli! Och helgen efter är det midsommarafton. Och det längtar jag nästan ihjäl mej till med. Midsommaraftonen ska självklart spenderas i Falkenberg med Lisa för hoppningsvis:)
Just nu sitter jag här i min ensamhet och kollar igenom massa gammla bilder. Fruktansvärt kul faktiskt! Och så lyssnar jag på lite BD, kan det bli bättre? Skulle inte tro det!
Vidare till dagens outfit då;

Linne - only

Kofta - lager 157

Armband (silver) - Thomas Sabo

Armband (brunt läder), ganska otydligt - JC

Väska - Gina tricot

Jeans - Cheap Monday

Skor - Converse

Kanske kommer ett inlägg senare vem vet? Watch out säger jag bara! 
Ciaooooo 

05-06-09

Inget inlägg på hela två dagar. Men har faktiskt en ruskigt bra ursäkt. Jag har varit sjuk och det är sant! Jaja mina sjuka dagar har väl inte varit jätte kul men det funkar! Idag har det bara varit skola och inte någonting mer faktiskt. Vi får se vad kvällen bjuder på. Nu ska jag äta!
PUSS

02-06-09

Nu sitter jag här igen och denna gången nynnande på en låt.
Min eftermiddag/kväll har spenderats vid en fotbollsplan för att kolla min bror. Inte det roligaste precis men det funkar väl! Och jag har ju inte precis kommit på något mer att skriva. Jag kan erkänna att jag har ju inte direkt suttit och funderat över det heller. Det får bara komma helt enkelt. Jag är oerhört besviken på vädret! Usch, fy och blä! Nu när det har varit en sån underbar sommar värme och så blir det så här. Går ner ungefär tio grader på bara några timmar, otroligt! Kallt, blåsigt och nära på regn. Det gillar vi absolut inte! 
Just det! Jag har hittat ett par skolavslutningsskor. Ett par gladiator, vagabond, bruna med bronz/guldiga nitar, skit snygga! Ligger på 600 så jag köper nog dom om jag hinner. Eftersom jag inte har hittat dom här runt så måste jag åka till Falkenberg och det är inte helt säkert att ja gör det i helgen. Men man får väl hoppas! Annars blir det nog Björn Borgskorna med trä klack på skolavslutningen. Måste bara säga det också att jag bara älskar min magtröja! Den är otroligt snygg tycker jag. även om jag och magen min inte alltid är överens men det funkar:)
Ha det fin fint! /A   

Something always bring me back to you.

Ge mej skolavslutning och där efter sommarlov nu tack!
Jaja, det kommer väl bara en vecka kvar på fredag, får väl stå ut:) Har inte speciellt mycket att skriva om idag faktiskt. I vanliga fall kan jag skriva hur mycket som helst nästan om jag har lust. Det bara rullar på liksom. Men idag finns det inget roligt att berätta. Får väl ta mej lite tänketid och slänga in ett inlägg mot kvällen! Ciaooo  

01-06-09

Hola!
Klassrum i klibbig värme är inte det bästa som finns kan jag ju tala om. Ursaaa! Men man får väl vara glad åt det fina vädret och inte klaga nu när det äntligen är här. Jaja min dag då, den har varit helt okej. Började med svenska och slutade med engelska. Efter skolan gick jag hem och drack hur mycket som helst för det va så varmt. Sedan vid 6 halv 7 någon gång cyklade jag, Natta och Hanna på en enda cykel ner till sjön, där vi träffade Stina och sedan också Lisa. Det va myys! Efter en stund vid sjön åkte vi vidare till ica för glass i solväggen och sedan hem. Nu sitter jag här och ska snart hoppa i säng för är trött efter denna varma dag. Ha det fint!

Love /A 


RSS 2.0