Day 07 – Your best friend

Om jag ska vara helt ärlig har jag varit lite smått rädd för just denna punkt. Tro det eller ej. Idag har mina vänner fjäskat för mig. Ganska kul. Något jag självklart har utnyttjat.

Men jag måste nog börja med Moa. Moa Linnéa Andrén. Denna flicka träffade jag faktiskt första gången på bb. Hon var tre månader och jag var precis nyfödd. Sedan dess har vi alltid varit mycket nära vänner. Dock har vi inte träffats så jätte ofta förrän nu. Hon bor i Borås och jag i Ulricehamn. Jag minns när vi var små. Vi sa alltid att vi skulle gå på samma gymnasium. Kanske till och med i samma klass. Ja, så blev det ju faktiskt också. Det roliga är att det inte var meningen. Vi valde inte samma linje bara för att uppfylla våra barndomsdrömmar. Utan för att vi båda tyckte att det lät intressant och så har det nog alltid varit. Vi har alltid varit lite lika. Men samtidigt så olika.
Vi har alltid haft hemskt kul ihop i alla fall. Alltid haft någon konstig humor som inte ens vi själva förstår oss på. Våra allra finaste minnen kommer nog från Falkenberg. Där vi har varit sen vi var små. Vi har legat på klipporna och skrattat så vi har gråtit, stått på sandynorna och sjungt, stått och klagat på hus, raggat på landslagskillar (okejdå det var nog mer de som raggade på oss) och mycket, mycket mer.


söta flickor

tuffa brudar och ack så bruna.

Sen är det ju självklart Lisa med. Våra mammor och vi fikade tydligen med varandra när vi var små bäbisar. Vi spelade även handboll ihop i flera år. Men vi fann varandra aldrig riktigt. Hur mycket våra pappor än ville det. Så blev det inte så. Egentligen vet jag inte varför. I sjuan kom vi i alla fall i samma klass och om jag inte minns fel så var jag nog ganska glad över det. Första terminen umgicks vi inte så mycket. Men sedan blev vi ett litet gäng med tjejer. Där båda jag och Lisa ingick. Efter ytterligare ett tag blev vi väldigt bra vänner och så har det forsatt. I nian kallade de oss B1 & B2. Lite kul tycker jag. Nu i ettan började vi på samma skola men i olika klasser. Hon började design och jag journalistik. Men sedan bytte Lisa till min klass eftersom hon inte trivdes i den andra och jag blev lite glad. Inte för att hon inte trivdes alltså. Ni fattar!

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst mer om dessa två flickor och flera andra fina vänner som står mig nära. Men nu måste jag plugga.
Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du fick mig att le! Hahaha. Du är bäst!

2010-12-08 @ 20:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0